​Előbb állítják bíróság elé Orosz Bernadettet, mint bántalmazóját

2020. július 24., péntek
A Blikk írta meg, hogy a durván bántalmazott Orosz Bernadettnek előbb kell becsületsértés miatt bíróság elé állnia, mint annak a férfinak, aki tavaly egy bujáki panzióban szinte a felismerhetetlenségig megverte őt. 

Az egykor katonaként szolgáló férfi ugyanis 5 millió forintot követel a nőt, amiért az nyilvánosságra hozta a súlyos bántalmazás részleteit, a férfi szerint ezzel Orosz Bernadett megsértette jó hírnevét.

Augusztus 26-án kell számot adnom arról, hogy miért tettem ki a fényképeket és hozzá a történetemet a közösségi oldalamra. Bevallom, ma sem tennék másképpen, hiszen meggyőződésem, a nyilvánosság ereje védett meg a következő veréstől. Természetesen állok elébe a pernek, én minden kérdésre őszintén tudok válaszolni. Ha csak egy nő életét megmentette a posztom, megérte

— mondta a lapnak Orosz Bernadett.

A férfi ügyvédje szerintmég az is kérdéses, hogy pontosan mi történt a panzióban, hiszen védence tagadja, hogy a fényképeken látható mértékben bántalmazta Orosz Bernadettet.

Mint ismert, a bántalmazásról az áldozat Facebook-bejegyzésben számolt be, ebben azt írta, támadója eltörte az orrát, „szétzúzta” a fejét és a testét, kitépte a haját és majdnem megfojtotta. 

A hatgyerekes anyuka és K. István viszonya 2018 októberben kezdődött, a férfi Bernadett elmondása szerint tavaly júniusban esett neki először egy családi rendezvényen. 

Akkor beleverte a fejét a falba, majd miután hazaértek, tovább folytatta a bántalmazását. Augusztusban aztán újból bántalmazás történt, akkor a férfi már azzal fenyegette, hogy a szobában lévő életlen szamurájkarddal vágja el a torkát, hogy másé se legyen, majd felismerhetetlenségig összeverte.

A nyomozás jelenleg is folyamatban van, vádemelés még nem történt az ügyben.

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 2881

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet