Elon Musk letörölte cégei Facebook oldalait: kezdődik a gigavállalatok harca?

2018. március 24., szombat
Megtörtént az, amitől mindenki tartott? Kirobbant a virtuális kiberháború a Facebook botrány után? Elon Musk durvát lépett!

Gyűlnek a botrányok és a rossz pontok a legnagyobb közösségi oldla háza táján...

Nem elég, hogy közel 50 millió felhasználó adataival éltek vissza, de kiderült, hogy Edward Snowden, a korábbi NSA lehallgatási botrány főszereplője is rendesen ekézte a közösségi oldalt.

Snowden ugyanis bűnösnek titulálta a Facebookot, és azt pedzegette, hogy valójában nem más, mint egy globális lehallgatási és megfigyelési központ.

Egy olyan eszköz, amivel világszerte monitorozni lehet azt, hogy mikor ki mit csinálsz, és adatokkal lehet visszaélni, gyakorlatilag bárkiével.

Most Elon Musk rúgott egy hihetetlenül nagyot a Facebookba. Fogta, és egyszerűen letörölte két nagy vállalatának Facebook oldalát!

Az egészet Brian Action váltotta ki: a WhatsApp egykori alapítója a héten arra szólította fel Twitteren a követőit a Cambridge Analytica-botrány kirobbanása után, hogy eljött az ideje, hogy töröljék a Facebookot.

Amikor Elon Musk is beszállt a beszélgetésbe, a kommentelők elkezdték feszegetni a határokat.

Először a SpaceX került sorra, amiről Musk azt állítja, hogy nem is tudott... Végül pedig a Tesla Facebook oldala is sorra került...

És jelenleg valóban inaktív mind a SpaceX, mind a Tesla Facebook-oldala.

Hogy ez most egy végleges törlést jelentett-e, vagy sem, azt senki sem tudja, mindenesetre sokak szerint megérdemli a közösségi oldal ezeket a támadásokat, mivel alapvető jogainkkal éltek vissza.

Már most 05 milliárdos zuhanása van a részvénypiacon a Facebookonak, és ki tudja, meddig gyűrűzik a botrány....

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség durva elon musk botrány


Megtekintések száma: 32505

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet