Előre legyártott betegségek: az oltásipar sötét titkai

2018. április 8., vasárnap
Gary Goldman beszélt arról, hogy milyen durva összefüggéseket találtak egy kutatás során a bárányhimlő elleni oltásprogram során a vakcina és egyes betegségek előfordulása között.

Tony Bark készített interjút a CDC - azaz Járványügyi Központ - volt munaktársával, Gary Goldmannel, aki sokkoló információkat árult el az oltásokról.

Több nagy oltóanyag programban is részt vett. ezek közül az egyik a bárányhimlő elleni oltás kifejlesztése, és az oltás hatásainak tanulmányozása volt.

A tanulmányozás során a valaha volt legnagyobb mértékű populáció vizsgálat zajlott le, mely során közel 300.000 embert vizsgáltak meg. Voltak közöttük felnőttek és gyerekek egyaránt.

A kutatásokból kiderült, hogy 1995 és 2000 között rengeteg gyermeknél diagnosztizáltak olyan betegségeket az oltás bevezetését követő időszakban, amik korábban csak időseknél jelentkeztek.

Herpeszes, övsömörös gyerekekről számoltak be a nővérek is, a legtöbben azt hozzávéte, hogy soha azelőtt nem találkoztak ilyen fiatal betegekkel.

Gary Goldman szerint ez egyértelmű kapcsolat, és bár szerepeltetni akarta a tanulmányában, a gyógyszerlobbi hatására kénytelen volt ezt a részt törölni.

Az oltóanyag gyárak ugyanis nem akartak negatív visszhangot, hiszen az anyagi kiesést jelentett volna a számukra.

Arról nem beszélve, hogy az oltásokkal szembeni bizalom is alaposna megkérdőjeleződött volna.

Gary Goldman szerint az oltásokkal többnyire az a baj, hogy nme eléggé biztonságos, gyakran kétes erdetű és hatású hatóanyagokból állnak, és soha nem vizsgálták a generációkon átívelő hatásokat, mellékhatásokat.

Pedig vannak mellékhatások, és komoly károsító tényezők.

Sok orvos szerint az ételallergia oka is a korán alkalmazott oltásokban keresendő, és abban, hogy az oltások halmozódnak az ember szervezetében, és a genetikai "mutáció" később átöröklődhet.

Napjainkra egyre többen szólalnak fel az oltások ellen, és az ellen a pénzhajhász magatartás ellen, amit az iparág csinál.

Változás azonban egyelőre nincs az ügyben. Csak újabbnál újabb csodaoltások, melyek még több kárt okozhatnak a szervezetben...

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés egészség egészség megelőzés oltások gyógyszeripar vakcinalobbi


Megtekintések száma: 21711

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet