Előre megjósolták a Duna kiszáradását? Vészjósló jövő vár ránk?

2021. július 21., szerda
Egyes alföldi táltos jövendölések szerint amikor a Duna kiszárad, akkor az jelezni fogja a magyar nép számára, hogy bizony közel a végső idő. Most pedig a napokban semmiről sem szóltak a hírek szinte, mint arról, hogy annyira alacsonyan áll a fő folyónk vízszintje, mint még soha.

Még gránátok, autók, és egy második világháborús roncs is előkerült az apadó Duna medréből. 71 éve nem volt ennyire alacsony a vízállás. Már a főváros hajói sem közlekednek…

Ráadásul további csökkenés várható… sokak szerint lehet valami a régi teknőkaparó és a táltos jövendölésekben, melyek a végidők egyfajta előszelének tartják.

Technikai fejlődés

A 18.-19. században még elképzelni sem lehetett azt a fajta technikai fejlődést, ami a jelenkorra jellemző, a Teknőkaparó a mai, modern korral kapcsolatosan az alábbiakat mondotta:

Kései utódaink majd meglátják a vasmadarakat repülni, mög lőcstelen kocsik szaladgálnak. A vasmadarak meg is tojnak, és akkor robban, összedűlnek a házak.

A kocsik az országúton úgy közleködnek, hogy egymást tapossák.

Össze lösz még úgy fűzve a világ dróttal, hogy na.

Minden utcasarkon kocsma lösz, minden sarkon bót lösz, minden utcasarkon kupleráj lösz.

Szerintem ezeket a sorokat mindenki érti.

Erkölcstelenség és gender őrület

Nem feltétlenül volt oda a makói táltos attól a családmodelltől sem, ami szintén manapság jellemzi társadalmunkat, mert így fogalmazott:

Nem lehet mögismerni a férfit a nőtül.

Szemérmetlenködnek, nem ismernek szégyönt a nők.

Tele vót a vadrépának a virágja olyan bordóval. Aszonta, ahogy az majd fogy ki, a nép úgy fajtalanul el. Úgy lösz majd, hogy hát az úton is, mint a kakas a tyúkot.

Él három hétig a férjével, és már odébbáll. A gyerek ott a nyakba. Az ártatlan sikoltozik: ki az anyja, ki az apja?!

Lehet a sorain kuncogni, én elszomorodtam. Mennyivel másabb erkölcsök és családnézet volt még pár száz éve ezeknél az egyszerű parasztembereknél.

OSZD MEG másokkal is!

magyarország prófécia jövendölés


Megtekintések száma: 57985

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet