Elszegényedik a világ összes társadalma, és a hatalmi elit fog tovább gazdagodni

2016. december 7., szerda




Egyre jobban érződnek a világ országaiban azok a tendenciák, melyek a gazdagok még nagyobb gazdagodását, a szegények és a középosztályok lesüllyedését vetítik előre. Ugyanis néhány tucat gazdag családé a bolygó, és az egész gazdaság. Ők ugyanis a világuralmi elit részei, és a hamarosan létrejövő Új világrend hajnalára várnak.

Egyre inkább nő a szegények és a gazdagok közötti szakadék az egész világon. Minden világszintű törekvés és felzárkóztató program ellenére megállíthatatlan a folyamat, mely a jövőben a gazdag és szegény társadalmak között teljesen elvághatja majd a kapcsolatot.

A hatalmi elit játéka

A hatalmi elit egyfajta játékként tekint a világra. Gondoljunk csak a 2008-ban kibontakozó nagy gazdasági világválságra, melynek szintén azért kellett kirobbannia, mert Amerikában néhány felsőbb körökben mozgó, milliárdos túlságosan kapzsi volt, és kockázatosat lépett, és nem jött be.

Eleve igazságtalan az, hogy néhány ember felelőtlen lépése a legszegényebb embereken, és komplett országok társadalmán csattan.

Pedig nem ez volt ez első, és nem is az utolsó ilyen válság a kétezres években. Sokak szerint ugyanis hamarosan majd egy újabb recesszió következhet, ami ráadásul jóval nagyobb lesz a 2008-asnál is.

Ez a mega recesszió hozhatja majd el a jelenleg ismert társadalmi berendezkedés végnapjait. Ugyanis megszűnik mindenhol a középosztály, és lecsúszik a pórnép közé, akik pedig a nyomorba dőlnek.

Nyomorba dől majd a pórnép

A szegények már eleve nagyon nincstelenek a mai társadalmakban idehaza is, és az egész világon. A harmadik világ országai egy nagy blokként képviselik a szegénységet, és az elnyomorodott társadalmat.

Ha tovább szegényednek a népek, akkor egy idő után már rabszolgasorba taszítódnak le, a hatalmi elit leggazdagabb rétegeinek érdekei által kiszolgáltatva.

Néhány tucat gazdag családé a bolygó

Mert a világot alig néhány ezer ember fogja uralni, ez nem vitás. A Rothschild család becsült vagyona például 1997-ben 491 409 000 milliárd dollárt volt. Még leírva is elképesztő.

Azé a hatalom, aki birtokolja a pénzkibocsátás jogát. A dollárt kibocsátó FED fő részvényese a Rothschild család, ugyan így az angol fontot kibocsátó Bank of England is az ő befolyásuk alatt van. 

Az Európai Központi Bank pedig a Rothschild család szülőhelyén van. Ezek a bankok mind függetlenek az ottani adófizetőktől, és azok választott képviselőitől.

Számtalan hozzájuk hasonló család van még Amerikában és szerte a világban, akik arra várnak, hogy még jobban meggazdagodjanak a szegényeket, elesetteken.

Ők ugyanis a világuralmi elit részei, és a hamarosan létrejövő Új világrend hajnalára várnak.

Belülről rothad a társadalom

Belülről rothad a társadalom, és a modern világ fogaskerekei is kezdenek széthullni, de ez nem véletlen. Ugyanis a világ egy fertővé vált, tele van bűnnel, és a fogyasztói társadalom egyfajta kultusszá nőtte ki magát.

Fogyassz, zabálj, vedd meg, amire nincs is szükséged, mert SZERINTÜK szükséged van rá. Ha az emberek teljesen elszegényedtek a rengeteg nyakukba akasztott hitelről, és már semmijük sem marad, akkor elérkezik a pillanat, amikor az emberek a saját szabadságukat fogják feláldozni az Új világrend oltárán.

Az emberek azért fognak dolgozni, hogy ne haljanak éhen, és ezért hódolnak majd be a világot uraló néhány befolyásos és gazdag családnak is.

Ez a világ sajnos nagyon közel van a megvalósuláshoz, egyesek szerint már éveink sincsenek hátra, hogy minden a rémálom bekövetkezzen.

összeesküvés eltitkolt tények új világrend kataklizma összeomlás


Megtekintések száma: 22604





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet