Eltitkolt rákgyógymód? A kannabiszolaj hatásainak módszeres elhallgatása zajlik?

2023. július 15., szombat




A mainstream média és gyógyszeripari érdekek állnak a rák természetes gyógymódjának eltusolása mögött?

Az 1970-es években laboratóriumi kísérletek közben fedeztek fel valamit, ami miatt évtizedes boszorkányüldözés zajlott a kannabisz ellen.

Petri csészében azt figyelték ugyanis meg az orvosok, hogy képesek a kannabiszban található egyes anyagok elpusztítani a rákos sejteket.

Az eredmények bámulatosak voltak.

Gyakorlatilag nem maradt olyan petri csésze vagy szövetminta, mely tartalmazott volna rákos sejteket a kannabisszel való befecskendezés során.

Később azt találták, hogy a kannabisz nem csak a rák ellen lehet hatásos, de számos más betegséget, mint például az asztmát vagy az Alzheimert képes enyhíteni, vagy tartósan tünetmentessé is tenni.

A gond az volt, hogy akkoriban a 70-es években tört előre a gyógyszerlobbi, és rájöttek, hogy a betegségekből és az azokra fölírt gyógyszerekből mérhetetlenül meg lehet gazdagítani az orvostársadalmat.

Nem véletlen, hogy a penicillint és hasonló társait tolták meg hihetetlen pénzekkel és marketing kampánnyal, miközben a kannabiszt és a belőle készülő olajat elkezdték démonizálni...

Valójában tűzzel-vassal irtották, és nem engedték azt a diskurzust a közvéleményben, hogy beszéljenek róla.

A gyógyszerlobbinak ugyanis nem állt érdekében egy fillérekből termeszthető, otthon is előállítható "csodaszer", mely képes a legtöbb betegséget gyógyítani vagy enyhíteni.

Csak mára jutottunk újra oda, hogy a gyógyszeripar kezdi meglátni a kannabiszben a fantáziát, de ez is csak azért van, mert a pénzt látják benne, és megpróbálnak olyan szert előállítani belőle, amit majd méregdrágán tudnak kínálni.

Véletlenül sem a természetes formában történő felhasználás felé terelik már most sem a kutatásokat.

A kannabisz gyógyhatásai csodálatosak - állítja számos független szakember.

A kannabisz bizonyítottan képes javítani a látást, és csökkenteni a tumorok méretét, főleg ha kannabisz olaj formájában harcolunk a rák ellen.

Számos vezető orvos állt már fel, és tálalt ki arról, hogy mindezekről az orvostársadalom és az onkológusok egy jó része tud, de nem érdekük a használata, szemben a millió dollárokat hozó kemoterápia készítményekkel, melyekkel maguk a gyógyszergyárak is jól járnak és profitot termelnek...

Hogy meddig lesz még ez így?

Hány embernek kell még meghalnia ahhoz, hogy egy paradigmaváltás következzen be az egészségügyben?

Nos, ehhez valójában az kellene, hogy végre ledőljön a gyógyszeripar által felépített profitgépezet, az a pénztermelő "erőd", mely mindennél fontosabb, még a tényleges gyógyításnál is...

OSZD MEG másokkal is!

egészség életmód


Megtekintések száma: 112033





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet