Elutazott a pokol széléig, ahol angyalok mentették meg! - állítja egy orvos

2017. július 24., hétfő




Bizarr túlvilági beszámoló.

Bizarr halál közeli élményt élt át egy orvos, Dr. Rajix Parti, aki eskü alatti is meg merné vallani azt, amit állít.

Ő ugyanis azt mondja, hogy járt a pokolban, méghozzá annak is a határán, ahonnan végül angyalok mentették ki.

Létezik élet a halál után? Mi lehet "odaát"?

Ilyen, és ehhez hasonló kérdések vetődnek fel az embereknek az ehhez hasonló hírek hallatán. A választ senki sem tudja, abban azonban sokan biztosak, hogy a halál nem egyenlő az elmúlással, és biztosan történik valami az ember lelkével.

Erről az egyre több, hiteles forrásból származó halálközei, vagy halál utáni élmény is meggyőzően mesél.

Dr. Rajiv Parti korábban nagyon is anyagias volt abból a szempontból, hogy sokat adott arra, hogy mi veszi körül. Gazdagság, nagy ház, feleség... Sikeres karriert tudhatott maga mögött aneszteziológusként, azonban egy napon valami teljesen megváltoztatta az életét.

Az orvost ugyanis prosztata rákkal diagnosztizálták. Minden olyan gyorsan zajlott, és hamar a halálos ágyán találta magát.

Az egyik életmentő operációja során elhagyta a testét, és úgy érezte, hogy egy másik világba keveredett.

Mindennek tudatában volt, tehát valóban megtörténtnek élte át az eseményeket. Látta önmagát felülről, amint az orvos kollégái küzdenek érte. Az orvos elmondása szerint ezt később senki sem hitte el neki és azt mondták, hogy lehet, hogy túl kevés altatót kapott, és félig ébren maradt.

Ő azonban el tudta azt a viccet ismételni, amit az egyik rajta dolgozó operáló orvos mondott, amit ő maga nem hallhatott volna...

Elmondta, hogy a pokolban járt. Rengeteg elkárhozott lélekkel találkozott, köztük a saját apjával is. Később egészen a pokol széléig elsétált, ahol egy mérhetetlen sötét szakadék tátongott, az alján bugyogó lávatavakkal.

Innen mentették meg angyali lények, akik egy ragyogó alagúton vitték keresztül. Az alagút végéből nagyon erős fény áradt, nem vakította el. Olyan volt, mintha ezer nap fénye áradt volna felé, mégis bele tudott nézni.

Az egész átélt élmény átalakította az életét, és mindent megváltoztatott. A doktort mintha kicserélték volna, és rájött, hogy hogyan is kell élni valójában, hogy igazán boldog legyen.

Az ő esete sok más személyhez hasonlóan rávilágít arra, hogy létezhet túlvilág...

OSZD MEG másokkal is!

paranormál túlvilág mennyország


Megtekintések száma: 222830





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet