Elveszett civilizáció nyomait találták meg a Bermuda-háromszögben?

2022. október 7., péntek




Hamarosan megoldódhat a Bermuda-háromszög rejtélye.

A Bermuda-háromszög titka már évtizedek óta lázban tartja az emberiséget. Mint ismeretes, rengeteg tárgy, hajó, repülőraj tűnik el a térségben, és tűnt el a múltban is a terület felett.

Rengeteg magyarázat született már arra vonatkozóan, hogy ezeket a titokzatos eltűnéseket mi okozhatja, de ez idáig senkinek sem sikerült közel kerülnie a megoldáshoz.

Az 500.000 négyzetkilométernyi terület olyan, mintha egy hatalmas kapu lenne egy másik világba. Ami ide behatol nem biztos, hogy valaha elő fog kerülni, és ennek rejtélyes erők az okai.

Mindez még semmi. Nemrégiben különös felhőformációkat fedeztek fel, melyek a terület felett alakulnak ki bizonyos időközönként. Azt tartják róluk, hogy iszonyatos erejű széllökések uralkodnak ezekben a hatszögletű viharzónákban, melyet valami a tenger mélyén idéz elő.

Az egyik legnagyobb rejtély akkor ütötte fel fejét, amikor az elmúlt években felfedeztek néhány titokzatos szonárfelvételen olyan formációkat, melyek épületekre, mesterséges műemlékekre hasonlítottak.

Már ekkor felmerült, hogy egy elveszett, ősi királyság lehet a víz alatt a Bermuda-háromszögben, és ez összefügghet valahogyan a rejtélyes eltűnésekkel is.

A területen egy hatalmas, víz alatti várost sejtenek, piramisokkal, hatalmas, több kilométeren át futó falakkal. A települést az ősi időkben nyelhette el a víz,m méghozzá a sziget, vagy az adott vidék elsüllyedésével.

Egyes felvetések szerint maga Atlantisz lehet a víz alatti üledékbe ágyazva, mások szerint viszont egy Atlantisznál is rejtélyesebb, soha korábban nem ismert civilizáció, melyről még a történelmi dokumentumok, az írott történelem sem tesz említést.

Térkapu a mi világunkba

Egy rejtett térkapu is jelen lehet a mélyben, legalábbis erre utalhat az, hogy minden tárgy szokatlan módon nyomtalanul eltűnik a vidék felett.

Mintha egy másik világ nyelné el őket, mely egy ősi kapun át szivárog bele a mi világunkba.

Feltehetően ez a rejtett kapu kebelezhette be egykoron az azt építő civilizációt is. A szonárfelvételeken, és a 3 dimenziós rekonstrukciókon jól látszik, hogy hatalmas piramisszerű képződmények, és falak húzódnak egymás mellett kilométereken keresztül.

Vagyis valóban mesterséges struktúrák lehetnek odalenn, amit bizonyosan emberkéz alkotott, nem pedig a természet, vagy a víz áramlása.

A területtel kapcsolatban azóta mély hallgatása van minden hatóság és kutatás részéről, ami nagyon árulkodó.

Az is lehet, hogy titokban már egy ideje tanulmányozzák a helyet, és tengeralattjárókkal, és egyéb távirányítású gépekkel merültek alá, hogy megtalálják az elveszett királyságot, melyről még alig tudunk valamit, és melynek nyomait maradéktalanul tüntették el a történelem folyamán.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek elveszett civilizációk bermuda háromszög ősi technológia


Megtekintések száma: 235770





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet