Elveszett helyek, melyek az emberiség előtti elveszett civilizációról árulkodnak

2017. május 8., hétfő




Az emberi történelem soha meg nem ismert idővonala?

Vajon milyen régi lehet az emberiség? Valójában mennyi ideje lehetünk a Földön, és egyáltalán miénk-e a Föld, vagy örökül hagyták ránk előzőleg itt élt civilizációk?

A legtöbben úgy vélik, hogy ez utóbbi lehet az igaz.

Annál is inkább, mert a világban előkerült titokzatos ősi leletek egyértelműen ezt vetítik előre.

Léteznek olyan elveszett helyek, melyek egy korábban ott élt, fejlett civilizáció létét erősítik. Ezzel pedig azt mondják, amiről a régészet hallani sem akar: hogy az ember nem az első és nem is az egyetlen lakója volt e Földnek...

Az Amazonas környéki elveszett civilizáció

Az Amazonas környékén egykoron élhetett egy olyan civilizáció, mely komoly csillagászati ismeretekkel ugyan nem feltétlen rendelkezett, de valami olyan mérhetetlen összhangban volt a környezetével, hogy azt ma tanítani kellene minden civilizációnak.

Képesek voltak úgy növekedni, és fejlődni, hogy közben nem irtották ki maguk körül a fákat, és nem élték fel a vidék erőforrásait. Nem úgy, mint a Húsvét-sziget egykori népe.

Sokak szerint ez azért volt lehetséges, mert égi istenekkel álltak kapcsolatban, akik olyan technológiát bíztak rájuk, melynek segítségével nem kellett felélni a természetet...

A 100.000 éves Afrikai megakolónia

Dél-Afrikában a múlt században bukkantak rá olyan régészeti anomáliára, mely valami hihetetlen dolgot állít. Eleinte nem gondolták, hogy valódi, azonban hosszas kutatásokat követően kijelenthető volt, hogy egy ősi civilizáció nyomaira bukkantunk.

A kutatók ugyanis egy 150 kilométeres átmérővel rendelkező metropolisz ősi, legalább 100.000 éves maradványaira bukkantak.

A nyitottabb szakemberek szerint nem zárható ki, hogy egy eddig fel nem fedezett civilizáció nyomai lehetnek.

Ez a civilizáció pedig lehetett akár földönkívüli civilizáció is. A jelek legalábbis részben erre utalnak, és a földönkívüli eredet ráadásul sok mindent megmagyarázna a leletekkel kapcsolatosan. 

A 150 kilométeres szóban forgó területen számtalan mesterségesnek tűnő struktúrát fedeztek fel, méghozzá igen nagy sűrűségben. Sokak szerint az ősi Földet látogató Anunnakik hatalmas gigavárosa lehetett, amikor elkezdték annak idején az aranyat kitermelni bolygónkról.

Emberiség előtti civilizáció a sivatagban?

Egyiptomban is akadtak már érdekes dolgokra. Az például egyre inkább nyilvánvaló tény, hogy a régészek szándékosan datálják félre a Nagy szfinxet. Az ugyanis valójában sokkal régebbi annál, mint amit állítanak róla.

Víz eróziós nyomait viseli magán, vagyis 10.000 évnél is régebbi lehet. Ugyanis 3-4.000 évvel ezelőtt már nem volt víz a területen, csak kopár szárazság.

Ezt viszont nem alkothatta ember, mert akkoriban nem volt fejlett emberi társadalom. A társadalomnak még csak a csírái sem voltak kialakulóban. Ősi, primitív vademberek építették volna az ókori világ legcsodálatosabb, és egyben legpontosabb alkotását? Aligha...

Vakond emberek civilizációja

Évezredes legendák, elbeszélések, de még barlangrajzok ábrázolásai is fennmaradtak egy olyan ősi kolóniáról, mely az információk szerint mélyen a Föld alatt élt, fél millió évvel ezelőtt kifaragott járatokban.

A mai tudomány nem talál magyarázatot arra, hogy ezeket a szemmel láthatóan mesterségesen kialakított több ezer kilométeren át futó, egymással kontinenseken át összekapcsolt rendszereket milyen technológiával hozhatták létre.

Hatalmas keménységű kőzeteken kellett volna ugyanis "átverekednie" magát az ősi időkben ezeknek a titokzatos készítőknek...

Szemmel látható tehát, hogy nem mi vagyunk az elsők. Valószínű, hogy még csak nem is a másodikok. Talán egy sorozatos, újra és újra önmagát kipusztító faj sorozatos evolúciós lépcsői vagyunk.

A világban feltárt elveszett helyek pedig ezen civilizációk zavarba ejtő mementói.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély történelem előző emberiség rejtlélyek ősi civilizációk


Megtekintések száma: 285296





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet