Ember előtti civilizáció által épített falak futnak az óceánok alján?

2017. május 22., hétfő




Egy elfeledett világ nyomai lehetnek a világóceánok mélyén....

Az elmúlt években világszerte egy furcsa, a Csendes-óceánon végig húzódó óriási struktúráról szóltak a hírek. Egyes geológusok, és egyéb szakemberek ugyanis egy falszerű képződményt vettek észre a mélyben.

Egy olyan összefüggő, láthatóan mesterséges valamit, mely az egész bolygót behálózza a vízfelszín alatt.

Mi lehetett? Milyen céllal építhették, és kik?

Rengeteg kérdés merült fel a különleges struktúra kapcsán. Mivel a világóceánok legmélyén fut, ezért csak a Google által készített felvételek, szonárfelvételek, és más letapogatások során összesített adagok állnak rendelkezésre erről a falról, de többen azt állítják, hogy létezik.

Napjainkra ezt már a hivatalos szervek sem vitatják, és meg is erősítették. Az is bizonyos, hogy mesterséges eredetű, bár korábban voltak rá különféle magyarázatok, hogy talán valamiféle bazaltkőzet, vagy egy különleges lerakódás.

Azonban, ha ez így lenne, akkor meglehetően pontosan dolgozik a természet és az óceán erői...

A hatalmas fal több kilométer magas lehet, és szélessége is igen impozáns: több száz méteres lehet a vastagsága, és több világóceánon keresztülhalad, sok helyen nyílegyenes vonalban. Ez szintén nem éppen természet munkájára vall.

Kőzetlemez határok sem lehetnek, mert ott többször aktivitás ment volna végbe az elmúlt párezer év során, ennek azonban nyoma sincs.

Azt senki sem tudja megmondani, hogy mennyire idősek ezek a falak. Egyesek szerint ki lehetne számolni a falon lévő, növekvő algák és egyén tengeri növényzet állapotából. Vannak, akik szerint ezt meg is tették, és több millió éves életkor jött ki.

Az eredményeket azonban nem tették közzé, mert rengeteg kérdés fogalmazódna meg az embereknek az ember előtti civilizációk létével kapcsolatban.

Ugyanis azonnal felmerülne, hogy kik építhették. Hiszen több millió évvel ezelőtt nem volt az ember ilyen szerveződési szinten. Mi több, épphogy lemászott a fáról.

Az nagy valószínűséggel bizonyos, hogy ezek a hatalmas falak eredetileg szárazföldi területek voltak, az ősi civilizáció - bármi is legyen az - nem építkezett a víz alatt, mert nem lett volna értelme.

Ez is utal a tényleges életkorra, mivel csak több millió évvel ezelőtt lehettek olyan állapotai a bolygónak, amikor ezek a régiók szárazföldön voltak, és volt lehetőség felhúzni őket.

Egyesek szerint ez a hosszú és nagyon masszív megastruktúra még most is idegenek lakhelyéül szolgál, mások pedig egyenesen Atlantisszal hozzák összefüggésbe.

Az biztos, hogy nem az emberi faj alkotta, hanem egy azt megelőző, a Földet otthonként tekintő faj, mely bizonyos értelemben az emberiség elődjének tekinthető. Rengeteg jel utal arra, hogy a múltban, több millió éves távlatokban valóban élt egy speciális ismeretekkel, szupertechnológiával rendelkező faj.

Hogy mi lehetett a hatalmas falak célja, azt senki sem tudja, é szintén csak találgatások vannak.

Egyesek szerint ősi királyságok határai lehettek, de akadnak olyan teóriák is, miszerint egy esetleges özönvíz megakadályozására épültek, azonban nem tudtak tartani a falak, és így ezek a területek víz alá kerültek.

Többet tudhatunk meg a falról a jövőben, ha kutatóexpedíciók keretében civilek is lemerülhetnek majd a mélybe. Jelenleg azonban bár a kormányok ezt bizonyosan megtették, nem beszélnek arról, hogy mit találtak odalenn...

OSZD MEG másokkal is! 

rejtély rejtélyek ősi idegenek ősi tudás előző emberiség tiltott régészet


Megtekintések száma: 188070





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet