Ember legyen a talpán, aki ezeket meg tudja magyarázni!

2017. június 27., kedd




A hasonlóságok talán önmagukért beszélnek!

Vajon létezik reinkarnáció? Vagy ha két azonos külsejű ember születik le a Földbe, némi idő eltéréssel, az teljesen normális, tisztán biológiai véletlenszerűség következménye?

Mi van, ha ebben az egészben valahogyan a sors is közrejátszik?

Azok, akik hisznek a reinkarnációban, azt állítják, hogy a hasonlóságok sosem voltak véletlenek. Főleg a szinte teljes egyezések.

Egy-egy személyiség, egy-egy lélek újra meg újra visszatérhet hasonló, vagy ugyanolyan testbe, hogy bevégezze a feladatát, a misszióit.

Az alábbi, főleg sztár hasonmások, kísérteties egyezések is hasonló érzéseket keltenek az emberben, érdemes végig nézni őket.

Matt Damonról már többször pletykálták, hogy halhatatlan, akárcsak Keanu Reeves-ről. Az egyik régi képen, melyen valakinek az apjaként tűnik fel, valóban kísérteties a hasonlóság.

Jonny Depp esetében is szinte ugyanez a helyzet. Bal oldalt valakinek a nagyapja látható egy fiatalkori fotón, jobb oldalt pedig maga a színész. Bizarr hasonlóság?

Andy Samberg és Daniel Radcliffe közös fotója az egyik legijesztőbb, ugyanis szinte teljesen megegyezik az arcuk és a beállásuk egy több évtizeddel ezelőtt készült fényképen. Ilyen lenne, amikor a történelem ismétli önmagát?

Eddy Murphy pedig a génjei miatt kiköpött nagyapja. Ebben az egyben talán nincs is semmi kivetnivaló, de ennek ellenére nagyon érdekes.

Steve Martin egy viktoriánus korabeli hölgyre hasonlít. Az arcberendezésük nagyon hasonlít, így felmerülhet a kérdés, hogy reinkarnációról van-e szó, vagy csak egy megdöbbentő hasonlóságról.

Natalie Porman hasonmásán még az anyajegyek is ugyanott vannak, ez az egészben a legbizarrabb. A baloldali képen egy 13 éves lányról készült régebbi fénykép látható.

A Harry Potter főszereplője, Daniel Radcliffe ugyancsak hasonlít valaki másra is. valaki kiszúrta, hogy egy régi fényképen egy nagynénjére hasonlít, és ha megnézzük, tényleg sok az egyezés.

Az utolsó egy kis kakukktojás, de valós. Michael Jackson és az egyik egyiptomi szobor is bizarr hasonlóságokat mutat. Vajon a pop királyáról már akkoriban is tudtak?

Döbbenet, mekkora a hasonlóság egyesek között, és mintha az adott képnél a háttér vagy a pillanat is újra ismétlődött volna. Mindez véletlen lenne? Vagy az élet, több, mint véletlenek egymásutánja?

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség bizarr


Megtekintések száma: 143694





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet