Embertelenség: rákényszerítenék a keresztényeket az abortuszra?

2018. február 20., kedd
Cecile Richards, az egyik legnagyobb abortuszklinika hálózat vezetője szerint tarthatatlan, hogy valaki vallási vagy morális okokból utasítson vissza abortuszt.

Hová jut a világ?

Mi lesz az emberekkel, az emberiséggel, ha olyan emberek járhatnak szabadon, akiknek egyáltalán nincsenek egészséges gondolataik, és más emberek gyerekének az élete felett szeretnének Istent játszani?

Abban valószínűleg mindenki egyetért, hogy nemtől, fajtól és egyéb dolgoktól függetlenül nincs olyan emberi élet, mely hiába jönne világra.

Ebben azonban az egyik legnagyobb abortuszklinika hálózat vezetője nem ért egyet.

Sőt, ő maga rákényszerítené a keresztényeket is az abortuszra. Ezzel pedig szerintünk és sokak szerint az a baj, hogy elveszi a döntés szabadságát, és embereket öl meg, mielőtt megszületnének.

A jelenlegi jogszabályozás szerint ugyanis a keresztény orvosokat és nővéreket nem lehet arra kötelezni, hogy a hitüket megtagadva abortuszt végezzenek el.A Donald Trump által életbe léptetett új szabályozás viszont védelembe veszi az abortusz műtéteket elutasító egészségügyi munkásokat.

A PP-vezető azt sérelmezi egy nyílt levélben, hogy a szabályozás lehetővé teszi a dolgozók számára, hogy ilyen felkérést visszautasítsanak vallási, morális, vagy személyes okokból.

Éppen ezért szorgalmazná, hogy kötelezzék ezeket az egyéneket is az abortuszok végrehajtására.

Kinek és milyen jogon lenne ereje és hatalma arra, hogy bárkinek megmondja, hogy mikor abortáljon magzatot, ha ő abban nem akar részt venni?

Vagyis senki sem kötelezhet arra, amire ez az aljas nő akarja a keresztény nézeteket valló egészségügyi dolgozókat.

Ezzel ugyanis a hitük ellen vétenek, ez pedig szent, legalább ezt tisztelnie kellene Cecile Richards-nak.

Szerencsére nem valószínű, hogy bárhová eljut a kezdeményezése, de riasztó, hogy vannak ilyen gonosz emberek a világban.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség botrány felháborító


Megtekintések száma: 24186

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet