Emlékeztek még a koreai lányra, aki folyékonyan kezd el magyarul beszélni egy sorozatban?

2016. november 27., vasárnap
Az egyik koreai sorozatban az egyik szereplő hirtelen magyarul szólal meg. Ráadásul akcentus nélkül, olyan szépen beszéli a nyelvet, hogy azt legtöbbünk megirigyelné.

Han Soo Yeon egyébként egy dokumentumfilm sorozatot is forgatott Magyarországról, mert imádja az országot, a benne élő embereket, és a kultúrát. A nő utazásai során még egy 50 fokos feles pálinkát is lehúz, ami egyszerűen kihagyhatatlan!

A történet már nem mai, már több éve kering az interneten, és időről-időre újra eszünkbe juttatja azt, hogy mennyire szép nyelv is a magyar, és mennyire büszkék vagyunk olyankor, mikor egy külföldit hallunk magyarul beszélni.

A külföldiek sokszor ügyetlen, de aranyos, néha megnevettető próbálkozásai egyértelművé teszik: a magyar az egyik legnehezebb nyelv a világon.

Az egyik koreai sorozatban egy lány hirtelen magyarul kezd el beszélni. Bár sajnos rajta van a videón a hang alámondás is, a monológ elején, és a végén hallani lehet, mennyire gyönyörűen beszél a színésznő, akit egyébként Han Soo Yeon néven lehet ismerni.

Bátran kijelenthetjük, hogy szebben beszéli a nyelvünket, mint a legtöbbünk. Csodálatos hallani, ahogy folyékonyan, a legkisebb akcentus nélkül kezd bele mondandójába.

Han Soo Yeon egyébként egy dokumentumfilm sorozatot is forgatott Magyarországról, mert imádja az országot, a benne élő embereket, és a kultúrát.

A dél-koreai EBS televízió négyrészes sorozata volt ez, melynek személyesen ő volt a műsorvezetője, és utazásai során számtalan alkalommal magyarul beszélt a helyiekkel, akik ha nem lettek volna koreai arcvonásai, talán soha rá sem jöttek volna, hogy nem idevalósi.

Han Soo Yeon családja a rendszerváltás körül érkezett Magyarországra. A lány itt járt általános iskolába, kilenc évig maradtak az országban.

A sorozatban Han Soo Yeon még egy 50 fokos feles pálinkát is lehúz, ami egyszerűen kihagyhatatlan!

Ha tetszett, OSZD MEG másokkal is! 

érdekes video érdekesség


Megtekintések száma: 96880

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet