„Én bírom a patkánykodást... de ne már egy szakmabelitől” – Tolvai Reni keményen visszaszólt

2021. február 17., szerda
Ráadásul nem is akárkinek...

Néhány nappal ezelőtt megjelent Tolvai Reni új klipje, amit a Margaret Island énekesnője is megnézett. Lábas Viki az Instagramon kifotózta, majd a következő szöveggel küldte tovább Reni fotóját: ,,Csöcsös Maugli a barátnőd" – csakhogy az üzenet félrement és – pechére – pont Reninél landolt.

Viki próbálta menteni a menthetőt, és szexinek nevezte az énekesnőt. Ám miután Reni még mindig értetlenül állt az üzenet előtt, Viki magyarázkodni kezdett, egy újabb üzenetet küldve számára: ,,Bocsánat, én ezt pozitívumnak szántam! Alig várom, hogy láthassam, elnézést, ha sz**ul jött ki!”

Majd hozzátette: mivel nem ismerik egymást, ezért érthette félre, de reméli, ha az élet is úgy akarja, egyszer találkoznak majd, akkor pedig alkalmuk lesz megbeszélni a történteket.

Úgy tűnik, itt még nem állt meg a balhé, Reni ugyanis nem hagyja magát. 

A Ripost szúrta ki, hogy az énekesnő az alábbiakat írta az Instagram-sztorijában:

„Tudjátok jól, én bírom a patkánykodást, mert tíz éve kapom rendesen. 

De ne már. Ne egy szakmabelitől, aki pontosan tudhatja, ez hogyan esik. Főleg úgy, hogy nem is nekem szánta az üzenetet, hanem – gondolom – egy havernak. 

Csak véletlenül hozzám jött az üzi, az Insta néha csinál ilyet. Amúgy imádom a hangját. És nem is vagyok Maugli, csöcsös az igen.”

A rajongók – mint minden ilyen esetnél – most is azonnal kedvencük védelmére keltek. Mivel Reni igencsak szókimondó választ írt, könnyen elképzelhető, hogy itt még nincsen vége a sztorinak.

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 16540

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet