"Én öltem meg Diana hercegnőt!" - állította az MI5 egyik ügynöke a halála előtt

2022. április 29., péntek




Ő lehet Diana hercegnő halálának a kulcsa? Megdöbbentő dolgokat mesélt a végzetes balesetről.

Diana hercegnő volt a valaha élt egyik legnagyobb formátumú ember az angol királyi család történetében. Váratlan halála aztán annyira hirtelen jött, hogy különféle összeesküvések és rémtörténetek egész sorát szülte, melyek egy jó része a mai napig él.

A mindenki által csodált és szeretet Diana ugyanis a hivatalos verzió szerint súlyos autóbalesetet szenvedett 1997. augusztus 31-én.

Párizsban, az Alma-rakpart közúti aluljárójában, szeretőjével, az egyiptomi Dodi al-Fayeddel és gépkocsijuk vezetőjével együtt ültek az autóban, ami totálkárosra roncsolódott.

Az MI5 korábbi volt titkosügynöke végül megtörte a csendet, legalábbis elmondott egy történetet.

Mindezt úgy, hogy tudta, hogy már neki nincs sok hátra, de megesküdött rá, hogy csakis az igazat állítja Diana halálával kapcsolatban, ami szerinte egyáltalán nem az volt, aminek látszott.

Egy bizonyos John Hopkins nem mást állított, mint azt, hogy ő volt az, aki meggyilkolta Diana hercegnőt azon a fülledt nyári estén. Az akkor 80 éves öregúr 38 évet húzott le a brit titkosszolgálatnál, és különféledivíziókba volt beosztva az évtizedek alatt.

Utolsó megbízatásai keretében többször kellett olyan politikailag a királyi család és mások számára zavaró elemeket - embereket - kiiktatnia, akik halálát ma balesetként, vagy öngyilkosságként ismeri a világ.

Elmondta, hogy egy nap Diana hercegnő elleni meggyilkolási kísérletet adtak neki misszióul, amikor nem akart hinni a fülének.

Az egész arról szólt volna, hogy Diana hercegnőt likvidálják, és balesetnek álcázzák, ahogyan az a valóságban is megtörtént tehát sikerrel járt a titkos küldetés John Hopkins szerint, aki azt is hozzátette, hogy különösen nehéz volt a küldetés számára, mivel azelőtt sohasem ölt nő.

"A főnököm azt mondta, hogy meg kell halnia!" - állítva, és azt is elmondta, hogy maga Fülöp herceg volt a megrendelő.

Nem volt szíve megtenni, de mégis megtette a királyi családért és Angliáért.

A volt MI5 ügynök szerint a királyi családnak és Fülöp hercegnek már rég nem tetszett az, amit Diana művelt, és a férfi, akivel összejött, és megházasodott, pedig egyenesen nemzetbiztonsági kockázatként csillant fel a szemükben.

Egyszerűen nem hagyhatta a királyi család, hogy ez megtörténjen.

John Hopkins állításai egyébként egybevágnak azzal az elmélettel, miszerint a brit titkosszolgálat segédkezett Diana balesetének meredezésében. Hogy igaz volt-e, amit a férfi állított, talán sosem derül ki, hacsak valaki nem szivárogtatja ki a hét lakat alatt őrzött, Dianáról szóló dokumentumokat valamelyik sötét fiók mélyéről...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély összeesküvés diana hercegnő


Megtekintések száma: 397963





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet