Energiagazdálkodás Újratöltve: Forradalmi Digitális Fogyasztásmérő

2023. szeptember 16., szombat
Energiagazdálkodás Újratöltve: A Forradalmi Digitális Fogyasztásmérő

Ahogy a technológia a jövőbe repít minket, az energiagazdálkodás területén is eljött az idő, hogy tovább lépjünk. Az otthonokban és vállalatokban az energiafelhasználás optimalizálása egyre fontosabbá válik. Ebben a korszakban, amikor a fenntarthatóság és a takarékosság nem csak divatos kifejezések, hanem valós igények, megérkezett az a készülék, amely ténylegesen választ ad ezekre a kihívásokra: az új, forradalmi digitális fogyasztásmérő.

Pontosság és hatékonyság egy eszközben

A modern korban, amikor számtalan elektronikai eszköz szolgálja kényelmünket, sokszor elfelejtjük, hogy ezek mennyi energiát használnak. Ezeknek az eszközöknek az azonosítása és hatékony működésük ellenőrzése hosszú távon megtérülő befektetés lehet. Az új TAKARÉKOS digitális fogyasztásmérő nem csak egy eszköz az energiagazdálkodásban; ez egy forradalmi lépés. A beállított kWh ára alapján a készülék nemcsak monitorozza az energiafogyasztást, hanem folyamatosan számolja és jelzi annak költségeit is.Felhasználóközpontú design és innovatív funkciók

Egy igazán jó termék nem csak a funkcionalitásban mutatkozik meg, hanem abban is, hogy mennyire felhasználóbarát. A készülék kialakítása a felhasználók igényeire lett szabva. A nagy, jól olvasható kijelzőn egyszerre több információt is láthatunk, mint például a feszültség, az áram, a frekvencia és még sok mást.

A túlterhelési riasztás egy olyan különleges funkció, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy beprogramozzák a maximális teljesítmény küszöbértéket. Ha bármely eszköz túllépi ezt az értéket, a készülék időben jelzi, megelőzve így az esetleges károkat.

Négy egyszerű, de multifunkciós gomb segíti a készülék könnyű kezelhetőségét. Ezek a gombok olyan intuitívek, hogy még azok is könnyedén navigálhatnak a beállítások között, akik nem érzik magukat otthonosan a technikai eszközök világában.

A műszaki adatok mélyén

A technika rajongói számára, akik szeretnének mélyebben elegendőek az adatokba:

  • Feszültség: 230 V / 50 Hz
  • Üzemi áram: max. 16A
  • Maximális terhelési teljesítmény: 3680 W
  • Időkijelzési tartomány: 0 másodperc - 9999 nap
  • Teljesítmény kijelzés: 0-9999W
  • Feszültség kijelző tartomány: 0-9999V
  • Frekvencia kijelzés: 0-9999Hz
  • Méretek: 15 x 7,5 x 8 cm
  • Csomagolt súly: 0,25 kg, maga a készülék súlya: 0,24 kg

Összefoglalva, az új digitális fogyasztásmérő készülékkel új fejezet kezdődik az energiafelhasználás és a takarékosság területén. Ne elégedjen meg a közepességgel, válassza az innovációt és a hatékonyságot ezzel az egyedülálló készülékkel!

A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

https://webaruhaz.akcioleso.hu/Digitalis-fogyasztasmero


Megtekintések száma: 5703

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet