Ennek a 15 helynek a megközelítése súlyos következményekkel jár: titkos területek, amikről nem tud a világ!

2023. február 8., szerda




Mert nem csak a hírhedt 51-es körzet létezik. Az még csak a jéghegy csúcsa...

Ne gondoljuk ugyanis azt, hogy nincs más a dolgok mögött, sokszor szövevényes összeesküvések, sötét titkok rejlenek egy-egy lentebb leírt dolog mögött.

Akik ezekre a területekre ellátogatnak, nagyon vigyázzanak!

Bohém Liget (Monte Rio, Kalifornia)

A Kaliforniában található Bohém Liget az USA legfontosabb embereinek törzshelye, ahol két hétig tartó partikat szoktak tartani. Ezeken az eseteken nők nem vehetnek részt. A meghívó nélküli megjelenésért viszont börtön jár.

“Royal Air Force (RAF) Menwith Hill”, Anglia.

Anglia, egyik talán legnagyobb légibázisa, ahol a Nemzetbiztonsági Hivatal központja is megtalálható, de ide illetéktelen emberek nem mehetnek be, különben komoly következményei lesznek.

Lascaux-i barlang, Franciaország.

A Lascaux-barlang legrégebbi őskorban festett barlang. A legtöbb rajz közel 15-17 ezer éves lehet. Ez a barlang a Világörökség részét képezi, ezért 1963-ban lezárták a barlangot, hogy megőrizzék azokat a kincseket, amik megtalálhatók benne. Az engedély nélküli behatolásért börtön jár.

Surtsey-sziget, Izland.

A Surtsey-sziget, egy vulkanikus sziget, mely Izland legdélebbi pontján található. Egy 130 méter mélyen fekvő vulkánkitörés alkotta meg, majd 1963. november 14-én érte el a földfelszínt. A sziget 1967. június 5-én érte el a legnagyobb területét. A sziget ekkor érte el legnagyobb területét (2,7 km²), ám azóta mérete a szél és a hullámzás eróziós tevékenysége miatt folyamatosan csökken. 2002-ben mindössze 1,4 km² volt a felszíne.

Spitzbergák Nemzetközi Magbunker.

A Spitzbergák Nemzetközi Magbunker valójában egy magtároló Norvégiában. A norvég kormány hozta létre abból a célból, hogy megőrizze az ismert élelmiszernövények magvait egy esetleges globális katasztrófa esetén. Méteres betonfalak valamint egy egész hegy óvja az idegenektől és a lehetséges támadásoktól.

Északi-Szentinel-sziget.

Az Északi-Szentinel-sziget egyike az Andamán-szigetcsoportnak, melyhez a Déli-Szentinel-sziget is tartozik egyben a Bengáli-öbölben. A sziget lakói a szentinelézek, akik gyakran ellenségesek, és elutasítanak mindennemű kontaktust a külvilággal. Ezenfelül valószínű, hogy az egyetlen olyan sziget a mai napig mely érintetlen a modern civilizáció számára. Névlegesen a Déli-Andamán közigazgatási körzethez tartozik, mely része az Andamán- és Nikobár-szigetek Indiai-Szövetségi-területének. Mivel nem túl barátságos lakók lakják, mindenki kerülje el ezt a helyet, mielőtt komoly következményei lennének a kirándulásnak.

51-es körzet.

Egy hely, ahova tilos a bemenet. A katonai bázis elsődleges célja a kísérleti repülőgépek és fegyverek tesztelése és fejlesztése volt. Ámbár többen azt állítják, hogy a területen földönkívüli kísérleteket végeznek, mások szerint kémrepülőgépeket tesztelnek. Az illetéktelen behatolásért egy szép kövér 600 dolláros pénzbírsággal illetik.

A 39-es szoba.

A 39-es Szoba egyike a legtitkosabb szervezeteknek, a világ legtitkosabb államában. Küldetése: pénzt szerezni az Észak-koreai rezsim vezetőjének, Kim Jong Il számára. Széles körben azt beszélik, hogy 10-20 bankszámla tartozik hozzá Kínában és Svájcban, hamisítás, pénzmosás, illegális ügyletek céljából. A szobába csak és kizárólag kísérettel teheti be valaki a lábát.

Sioni Szűz Mária templom, Etiópia.

A Föld talán legbiztonságosabban őrzött területe, ahol egy templom húzódik meg a lombok között. Nem sokan, csak néhány szerzetes léphet be ebbe az épületbe. Pletykák szerint, ez a valódi Frigyláda helye.

Vatikán titkos levéltára.

Általában történelmi szempontból fontos, esetenként súlyosnak ítélt esetek dokumentumainak tárolására hozták létre az archívumot. Becslések szerint a polcok hossza nyolcvanöt kilométer lehet. Az archívumban megtalálhatók, olyan állami papírok, levelezések, pápai üzleti könyvek, és egyéb dokumentumok, amiket az egyház gyűjtött össze az évszázadok során.

Kígyók-szigete, Brazília.

140 kilométerre a brazíliai Santos partjaitól található egy kis sziget, amit Ilha da Queimada Grande-nak, azaz a “kígyók szigetének” neveznek, nem véletlenül, mert a szigeten több száz halálos kígyó él, név szerint az arany lándzsakígyó.

Niihau-sziget, Hawaii.

„A tiltott sziget”, Hawaii állam egyik szigete, a nyolc nagyobb sziget közül a legészakibb. Területe mindössze 181 négyzetkilométer, legmagasabb pontja a 390 méter magas Pani’au. Területének zöme száraz, szinte sivatagos, eső alig esik. A sziget korlátozottan látogatható, ugyanis az Amerikai Haditengerészet tulajdonát képezi.

“White’s Gentlemen’s Club”.

A “White’s”, a londoni “Sir”-nek kialakított hely, ami Chesterfield út 4. szám alatt található meg. London ez minősül a legexkluzívabb épületnek, ahova csak férfiak tehetik be a lábukat, szigorúan csak meghívó kíséretében. Meghívó hiányában letartóztatás a jutalma a “vendégnek”

Kínai kémmúzeum (Nanking, Kína).

A kínai titkosszolgálatok munkáját bemutató kémmúzeum nyílt a kelet-kínai Nankingban található, de a több mint nyolc évtized hírszerzési eszközeit felvonultató tárlatra biztonsági okok miatt a külföldieknek tilos megnézni.

Heard-sziget, Ausztrália.

A Heard-sziget egy olyan sziget, ahol nincs jele életnek, és az Indiai- óceán egyik legdélebbi pontján található. 1997. december 26-a óta a Világörökség részét képezi. Mindössze 400 személynek van jogosultsága, a szigetre lépni, sajnos a rendkívül szélsőséges időjárása és a tengeri út miatt, nem mennek a szigetre.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség összeesküvés titkos


Megtekintések száma: 122985





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet