Ennek a csontváznak a DNS vizsgálatának eredményei mindenkit megleptek! Bizonyíték arra, hogy nem vagyunk egyedül...

2018. december 19., szerda
Sőt, sohasem voltunk az ősi múltban sem...

A mindössze tizenöt centiméteres, mumifikálódott lény valószínűleg egy magzat volt, amely koraszülötten jöhetett világra és több genetikai mutációtól szenvedhetett.

Több hétig tartó intenzív DNS-vizsgálatokkal kiderítették, hogy egy csonttorzulásban szenvedett, nőnemű emberi magzaté a bizarr, hosszúkás koponyájú, nagy szemlyukú, mumifikálódott, mindössze 15 centiméteres chilei csontváz, amit sokan földönkívülinek hittek.

A chilei Atacama-sivatag egy távoli vidékén 2003-ban talált lelet nagy érdeklődést keltett. 

A megtalálási helye után Atának elnevezett apró lény állítólagos földönkívüli származásáról dokumentumfilmet is forgattak.

Nyilvánvaló, hogy a vélhetően koraszülötten világra jött kis lénytöbb genetikai mutációtól szenvedett, amelyek különböző koponya- és csonttorzulást okoztak 

– közölték a Kaliforniai Egyetem San Franciscó-i intézménye és a Stanford Egyetem kutatói a Genome Research című szaklapban megjelent tanulmányukban.

Sok génmutációról ismert, hogy szerepet játszik a kis termet kialakulásában, a gerincferdülésben és az izmok és csontok torzulásában. Más mutációkról tudni lehet, hogy lehetséges kiváltói betegségeknek, de korábban nem tudták összefüggésbe hozni őket ilyen fejlődési zavarokkal.

Már az első vizsgálatok során szokatlan dolgokat tapasztaltak a kutatók: a kicsiny csontváznak a szokásos 12 helyett csak 10 bordapárja van. Ralph Lachman csontszakértő azt is megállapította röntgenfelvételek segítségével, hogy Ata térdlemezei meglepő módon olyanok, mint egy 6-7 éves gyereké.

Ata azonban nem élhetett ilyen sokáig ennyire szokatlan deformációkkal. 

A kutatók szerint a minimúmia magzat volt, és olyan ritka betegségben szenvedett, amelynek hatására idő előtt öregedtek a csontjai.

Sokak szerint azonban eltusolták a valódi eredményeket, ugyanakkor a DNS vizsgálat kimutatott olyan szekvenciákat a genetikai kódban, amik nem emberi szegmensek voltak.

Ez pedig egyértelműen mutatja és bizonyíthatja, hogy az ősi múltban kis emberek látogathattak minket.

A paleoasztronautika hívei szerint pedig mindez az ősi idegenek létére bizonyíték!

OSZD MEG másokkal is!

ufók földönkívüliek idegenek összeesküvés ősi idegenek


Megtekintések száma: 53011

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet