Ennek a férfinak a házában minden gyermek rövid időn belül meghal! Eddig 80 gyermek távozott az élők sorából!

2017. július 4., kedd




Megdöbbentő, egyben csavarokkal teli megható történet, ami után teljesen másképp fogod látni a világot.

Léteznek olyan emberek, akik egy magasabb célért vannak a világon. Ezek az emberek főleg vallási vezetők, nagyformátumú politikusok, filozófusok voltak, vagy olyan próféták, akik valami szent, felsőbbrendű eszmében hittek.

Létezik egy férfi, egy ősz hajó, külsőre talán nem éppen bizalomgerjesztő középkorú férfi, aki megdöbbentő küldetést vállalt magára.

Egy olyan dolgot, ami lelkileg teljesen összegyűri az embert, és nap mit nap tép fel lelki sebeket. Amit nem sokan lennének képesek utána csinálni.

Mohamed Bzeek történetét fogjátok hallani. nagyon megható, sokkoló és egyben megdöbbentő történetét.

A férfi elhatározta még régebben, hogy beteljesíti régóta dédelgetett küldetését: gyógyíthatatlan árva gyerekeknek biztosít egy meghitt, szerető otthont.

A lenti videót gyakorlatilag lehetetlen végighallgatni könnynek nélkül, és melegen ajánljuk, hogy nézd majd végig, ha a cikk végére értél, és OSZD MEG másokkal is, hogy terjedjen ennek a csodálatos embernek a híre, és annak, amit ezzel elindíthat.

A férfi maga is átesett egy rákos megbetegedésen, akkor jött rá, hogy nincs senkije. Sem a fiára nem számíthatott, sem a szüleire, vagy a feleségére, aki korábban meghalt.

Egyedül kellett szembe néznie az orvosokkal, a diagnózissal, és a műtétekkel, ami pokoli lelki megterhelés volt.

Mohamed videóban arról beszél, hogy ezeket a gyermekeket senki sem akarja, senkinek sem kellenek mert hull a hajuk, hamarosan meg fognak halni, senki sem akarja befogadni őket, a kórházak is lemondtak róluk de ez a férfi úgy gondolja, hogy ennek ellenére ők is emberi lények, nekik is szükségük van egy meleg otthonra és arra, hogy valaki szeresse őket.

Mohamed célja az volt, hogy olyan beteg gyerekeket fogadjon be, akiknek már nem sok van hátra, és akiket vagy családjuk lökött el a halállal való szembenézés félelme miatt, vagy eleve nem volt senkijük.

Ezeket a gyerekeket lakásába fogadva gondozza őket végső napjaikban, óráikban.

A kórházakban már semmit sem tudnak tenni értük, de Mohamed befogadja őket, együtt érez velük, családtagként bánik velük és ezáltal erőt ad nekik.

Úgy gondolja, minden emberi lény lelke megérdemel egy kis szeretet, mielőtt átlép a túlvilág és a mennyek kapuján.

Eddig összesen 80 gyermek halt meg a házában, és továbbiak fognak. Azonban ez nem egy szomorú dolog állítása szerint. Ő kifejezetten örül és hálás azért, hogy ezekkel a gyerekekkel ő maga foglalkozhatott, és adhatott nekik hihetetlen mennyiségű szeretetet, mielőtt eltávoztak.

OSZD MEG másokkal is ezt a megható és nagyon erőteljes kezdeményezést, ezzel is segítve neki, és hátha mások is követik a példáját.

OSZD MEG másokkal is! 

érdekes hihetetlen érdekesség megható hihetetlen emberek


Megtekintések száma: 330060





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet