Ennek a férfinek a vízzel működő motorja kenterbe veri az összes mai technológiát?

2017. május 19., péntek




Ennek a férfinak a vízzel működő motorja kenterbe veri az összes mai technológiát? Azt állítja, hogy a nagy energiacégek, és az üzemanyag gyártók folyamatos fenyegetésében él.

Ha azt gondolnánk, hogy napjaink csúcstechnológiája Elon Musk, és a Tesla kezében van, nagyon nagyot tévedünk. Létezik ugyanis egy brazil férfi, egy középkorú úr, aki igazi csodát tett.

Olyan technológiát fejlesztett ki saját motorján, mely alapjaiban alakíthatná át a közlekedésünket, és gyakorlatilag zéróra csökkentené a világ tömegközlekedésből származó károsanyag kibocsátását.

Az általa létrehozott motor ugyanis vízzel működik. Ráadásul nem is akármilyen hatékonysággal: 1 liter vízzel képes elrobogni 500 kilométeren keresztül is, anélkül, hogy újra töltené.

A rejtélyes motort, és annak különleges meghajtását ő dolgozta ki sok-sok év alatt, saját magán, illetve motorján kísérletezve. Magát a motort Power H20-nak nevezte el.

Ricardo Azevedo állítása szerint az általa kifejlesztett szerkezetnek még csak az sem szükséges feltétlenül, hogy a beleöntött víz tiszta legyen.

Magát a kétkerekűt, melyre felszerelte ezt a különleges technológián alapuló motort, úgy alakította át, hogy egyszerre használja egy autó akkumulátorát, és a különleges berendezést, mely hidrogént választ ki a víz molekulákból.

Az akkumulátornak az a szerepe, hogy elektromosságot termel, amely során a vizet hidrogén és oxigén atomokra bontja. A hidrogént használja a motor a szerkezet meghajtására.

A videón ezt azzal bizonyítja a férfi, hogy meghúzza az átlátszó folyadékot tartalmazó flaskát, így bizonyítva, hogy valóban víz van benne.

Óriási előnyei vannak az általa készített motornak:

  • -zéró károsanyag kibocsátása van, csak vízpára áramlik ki a kipufogócsövekből
  • -hatékonyabb minden létező technológiánál: 1 liter vízzel 500 kilométert is meg lehet tenni
  • -gyakorlatilag ingyenes üzemanyagot biztosítana mindenki számára
  • -nullára csökkenthetné néhány év alatt a világ üvegházgáz kibocsátását

Gyakorlatilag meg lehetne vele állítani a globális felmelegedést, és visszaszorítani az üvegházhatást okozó gázok jelenlétét a légkörben.

A férfival és találmányával kapcsolatban azóta többször is felmerült hogyha így van, amit állít, akkor miért nem lett belőle még valami.

Hiszen ez a találmány forradalmi lenne, mondhatni világmegváltó.

Ricardo és ismerősei elmondása szerint volt ugyan, aki érdeklődőt, de azért akarták megvenni, hogy aztán "feltegyék a polcra".

"A jogokat vették volna meg, de mikor rákérdezett, hogy mikor indulna be a sorozatgyártás, csak annyit mondtak neki, hogy soha." - állítja egy másik férfi, aki jól ismeri a motoros feltalálót.

Már többen is készítettek hasonlót, de az övé a leghatékonyabb...

Ricardo szerint naponta érték egy időben fenyegetések, és időnként ma is megfenyegetik. Elmondása szerint a nagy energetikai cégek, és főleg az üzemanyag gyártók akarják, hogy túladjon a találmány jogain, hogy aztán eltüntethessék a világ elől.

Egyesek szerint a férfi csak azért van életben, mert nem próbálta meg különösebben elterjeszteni a találmányát, így úgy ítélték meg az ipari érdekeltségek, hogy nem jelent rájuk "veszélyt".

OSZD MEG másokkal is!

tudomány technológia technika hihetetlen zöldenergia tiltott találmányok


Megtekintések száma: 133669





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet