Ennek a magyar orvos markáns a véleménye a kemoterápiáról, és arról, hogyan teszi tönkre a betegeket!

2019. március 8., péntek
Szerinte mérgekkel és vegyi anyagokkal nem lehet gyógyulást elérni. Rengeteg neves európai és amerikai szakember osztja álláspontját.

Dr. Lenkei Gábor szerint a rák akkor jelentik meg elsősorban, amikor egy ember elveszíti a boldogító célját, vagy egy óriási trauma éri őt, amiből lelkileg képtelen felállni.

„Éltető, boldogító célról beszélek. Olyan célról, amiért megérte küzdeni. Amiért megérte élni. Ez az éltető cél – én így találtam – az esetek többségében valamilyen módon a családi élethez kapcsolódik. Az esetek többségében van valamilyen nagy kudarc, veszteség, amely a családi élethez köthető. Ezt követően jelenik meg a rák.” –állítja.

A neves orvos nincs egyedül, ugyanis nézőpontját egyre több hasonlóan neves, említésre méltó szakember kezdte osztani az utóbbi években.

Eleinte Lenkei komoly támadások kereszttüzében volt, amikre talán emlékszünk még néhány évvel ez előttről. Különféle vitaminokat gyártott, de a magyar hatóságok és a hazai gyógyszer lobbi egy emberként próbálta agyoncsapni, majd elmaszatolni őt, és álláspontját.

Az ÁNTSZ végül többszöri jogi vereség után nem nyújtott be újabb felülvizsgálati kérelmeket, így a doktorúr fényes győzelmet aratott a hazai gyógyszer lobbi felett.

Korábban ugyanis 6 éven keresztül próbálták őt és vitaminokat tartalmazó készítményeit ellehetetleníteni, lévén, hogy magasabb dózisban tartalmazott bizonyos vitaminokból, mint az elő volt írva.

Azonban sokak szerint ez a magas dózis bizonyítottan sokkal több betegségből képes kigyógyítani bárkit, mint más gyógyszerek, kezelések.

„Én dolgoztam onkológiai osztályon, még Debrecenben a Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán, a 90-es évek elején. Az ott szerzett „élmények” nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy felálljak, és elhagyjam a hivatalos gyógyítás terepét.” – mondta egy korábbi előadásában.

A doktor elmondta, hogy az éltető, boldogító célok megszűnésével – melyet egy veszteség, vagy egyéb életesemény képes elérni –a szellemünk abbahagyja saját jövője teremtését.

A test gyakorlatilag erre reagál azzal, hogy egy különös reakcióval– átveszi a jövő teremtését az által, hogy bizonyos sejteket fokozott szaporodásra, burjánzásra késztet. Arról van szó, mintha a test megpróbálná újra teremteni saját magát, mint amikor a petesejtből lassan kialakul az ember.

A doktor azt is hozzáteszi a rákhoz, és a rák keletkezéséhez, hogy szerinte nincs olyan, hogy rosszindulatú sejt. A sejtek ugyanis nem lehetnek gonoszak, sem jók.

„Én nem fogadom el azt a hivatalos orvosi magyarázatot, hogy egy „rosszindulatú betegséggel állunk szemben”.

Ő, és egyes hasonló elveket valló kollégái úgy gondolják, hogy a rák valójában nem is egy betegség, hanem egy tünet. Ezt az elvet vallja egyre több orvos Amerikában is, és egyre több szakember emeli fel a hangját a kemoterápia ellen.

Az ugyanis már bizonyos, ami az elmúlt évek kutatásaiból kiderült, hogy a rák valójában nemhogy nem öli meg a rákos sejteket, hanem az esetek 80-90%-ában épphogy elősegíti azt.

A kezelések során ugyanis kemoterápia rezisztens – kemoterápiának is ellenálló – daganatsejtek jönnek létre, ami gyakorlatilag néhány hét alatt képes elvinni a beteget, akinek amúgy is le van már gyengítve a szervezete és az immunrendszere.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány egészség rák életmód betegségek


Megtekintések száma: 56690

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet