Ennek a természetes csodaszernek annyi jótékony hatása van, hogy mindenkinek NAPONTA kellene innia!

2018. január 7., vasárnap




Gyakorlatilag mindenre jó, és megvédi a szervezetet a betegségektől.

Felsorolunk neked 6 nyomós okot, hogy miét idd ezt a folyadékot te is az év minden napján, télen és nyáron.

Ez a keverék tele van természetes anyagokkal, és világszerte nagyon sokan szeretik, azonban nem mindenki van tisztában jótékony hatásaival.

A savanyú káposzta leve, és maga a káposzta elképesztően erős vitaminforrás. Kifejezetten gazdag fitonutriensekben, amelyek felveszik a harcot a sejtkárosodást okozó szabadgyökökkel.

Ez egyúttal azt is jelenti, hogy egyes friss kutatások szerint lassítja az öregedést is, és fittebbé teszi a szervezetet, rugalmasabbá a bőrt.

Sőt, a szervezetet arra serkenti, hogy szabaduljon meg a benne lévő méreganyagoktól. Éppen ezért akár méregtelenítő kúra részeként is alkalmazható.

Egyúttal segít a gyomorfekély és a rák kezelésében is.

Mindemellett csodát tehet a bronchitisben és asztmában szenvedőkkel, mivel serkenti a légzőrendszer öngyógyító képességét.

Az immunrendszert olyan nagymértékben képes talpra állítani még egy betegség kellős közepén is, hogy nagymértékben csökkentheti a betegséggel töltött időnket, növeli a gyógyulás esélyét.

Ez azért van, mert a T-limfociták termelésében is segít, méghozzá drasztikus gyorsasággal, már az első pohár káposztalé elfogyasztása után néhány órával.

És a legjobb: figyelem, fogyókúrások! A fogyásban is segít, hisz lassítja a szénhidrátok zsírrá való alakítását.

A savanyú káposzta, és annak a leve tehát egy igazi ezerarcú csodaszer, mely remek C-vitamin forrása mellett sok olyan hatással büszkélkedik, amivel a legdrágább csodagyógyszerek sem.

És mindezt mellékhatásoktól mentesen...

Mivel savas, nem érdemes azonban túladagolni: naponta egy decilitert fogyasszunk belőle maximum, de meglátod, érezni fogod a jótékony hatásait már az első napokban!

OSZD MEG másokkal is!

egészség életmód népi gyógymód egészségmegelőzés


Megtekintések száma: 137800





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet