Ennyi Amerika teljes adóssága - látványos videón mutatják be, milyen mérhetetlen pénzekkel tartozik!

2017. július 19., szerda
Ha naponta egymillió dollárt költenénk Jézus születésétől kezdve, akkor sem érnénk el agy egy trilliós adósságot. Az USA pedig ennél jóval több adósságot halmozott fel!

Világszerte több nemzet államadóssága kezdett el hihetetlen magasságokig felkúszni. Évről-évre egyre több, és egyre kifizethetetlenebb.

Ha valahol valamelyik országnak ingadozik is, netán csodával határos módon csökkenteni is tudja, a háttérhatalmak elintézik, hogy hosszú távon ne tudja törleszteni.

Amerika összadóssága hihetetlen mértékeket öltött, és már összesen 17 BILLIÓ dollárnál tart. Ha ebből kiveszünk egymillió dollárt, azért egy átlagember átlagosan 90 évig kellene, hogy dolgozzon.

Így már érthetőek az arányok, és még megdöbbentőbbé teszi az egészet... És ilyen egymillió dolláros kupacokból kellene több futball pályányi területen, egymásra pakolni több százat, hogy kijöjjön az USA adósságának egy kis szelete.

Ez több hatalmas kamion méretét teszi ki. felfogni is nehéz, és belegondolni is riasztó, hogy ilyen mértékben el tud adósodni egy egész nemzet.

Ráadásul az elmúlt évek statisztikáiból kivehető, hogy Amerika adóssága több mint kétszeresére nőtt, és majdnem 100 millió ember van munka nélkül az államokban. Totális csőd szélén táncolnak, akárcsak rengeteg más ország. Ezt azonban senki sem hangoztatja, és nem beszélnek róla sokat, mer nem akarnak pánikot.

A gazdasági világválság óta mindig Kína kezében volt a legtöbb amerikai állampapír, azonban 2015 óta már Japán is felzárkózott Amerika nagy hitelezői közé, így már nekik van a legtöbb állampapírjuk.

Japánnak 2015 elején egész pontosan 1224,4 milliárd dollárnyi amerikai államadósság volt a kezében, míg Kínáéban 1223,7 milliárdnyi.

A világ csendőre tehát valójában egy uzsora kartellnek tartozik, melyet a háttérhatalmi szálak rángatnak? Bárhogyan is, de ez az adósság kifizethetetlennek tűnik, mint ahogyan a világ több trilliós adóssága is...

OSZD MEG másokkal is! 

érdekes hihetetlen érdekesség háttérhatalom pénzügyek pénz adósság


Megtekintések száma: 287854

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet