ENNYIRE gazdag a Rothschild család! Itt a friss vagyonadata a világhatalmi elit legbefolyásosabb dinasztiájának!

2017. július 19., szerda
Meg fogsz lepődni, és talán még meg is botránkozol majd.

A Rothschild vagyont újra felbecsülték, méghozzá egy friss becslés készült róla, mely megdöbbentő, egyben szinte hihetetlen adatokkal szolgált arra vonatkozóan, hogy a szupergazdag világhatalmi elitnek mennyi pénze is van valójában.

Az Investopedia becsülte fel az adatokat, pénzügyi információkat figyelembe véve, és egy szinte kimondhatatlan - pláne felfoghatatlan összeg jött ki.

Mint ismeretes a Rothschild vagyon a világ legnagyobb vagyona a 13 szupergazdag család közül ők az egyik leggazdagabbak. Nem véletlen, hogy mérhetetlen befolyásuk van a különféle hozzájuk fűződő bankokon, pénzintézeteken keresztül.

Ha akarnának, kormányokat buktathatnának meg, háborúkat robbanthatnának ki.

Várjunk csak... hiszen ez már meg is történt, ráadásul több ízben is a történelemben! A Rothschild család ugyanis nagyrészt annak köszönheti mérhetetlen vagyonát, hogy mindig tudta, hol, és merre kell helyezkednie.

Háborúkat szítottak, aztán mindkét félnek fegyvereket adtak el, kölcsönöket "hiteleztek". Mindeközben Amerika teljes bankrendszerét bekebelezték, lassan, módszeresen, egyszer pedig az amerikai kormányt is "megmentették" az államcsődtől, melyet közvetetten ők okoztak, hogy így fitogtassák befolyásukat.

A vagyonuk minden éra alatt növekedett, de ekkor már túl késő volt őket megállítani, vagy törvényileg szabályozni, hiszen pénzük lévén ők maguk voltak a törvény.

Készülj fel: a Rothschild-ház vagyona 2 TRILLIOÓ(!) dollár. Vagyis cs alád önmagában ÖTSZÖR gazdagabb, mint a világ leggazdagabb 8 embere együttvéve!

A nyolc milliárdos és a másik 3,6 milliárd ember közötti anyagi szakadék azért is volt szembetűnő, mert az egy évvel korábbi jelentésben még 62 embernek volt akkora vagyona, mint az emberiség nincstelenebb 50 százalékának.

Az Oxfam jelentése alapján és a leggazdagabbak vagyona láttán már nem is tűnhet annyira elrugaszkodottnak, hogy a világ leggazdagabb 1 százalékának nagyobb vagyona van, mint a világ maradék 99 százalékának, így ez egyre inkább tényként kezelendő az elmúlt években.

És hogy kik is a világ leggazdagabb emberei? Tudni akarod? Egy-két néven meg fogsz lepődni. Aztán visszatérünk a Rothschildekre.

  • Bill Gates – 75 milliárd $
  • Amancio Ortega – 67 milliárd $
  • Warren Buffett – 60,8 milliárd $
  • Carlos Slim Helu – 50 milliárd $
  • Jeff Bezos – 45,2 milliárd $
  • Mark Zuckerberg – 44,6 milliárd $
  • Larry Ellison – 43,6 milliárd $
  • Michael Bloomberg – 40 milliárd $

Ez összesen 426,2 milliárd dollárt.

A globális pénzügyi elitet már lassan 300 éve uraló család - a Rothshcildek - 2 trilliós vagyonához azonban ők sem férhetnek fel.

Ez a mérhetetlen vagyon különféle alapítványokon, bankokon, nemzetközi szervezeteken keresztül áramlik, és mindig jelen van a rendszerben. A Rothschildek másodpercenként annyit keresnek, mint más egy óra, vagy egy nap alatt.

A világ legnagyobb vagyonnal és befolyással rendelkező pénzügyi cégei mögött is ők állnak.

Befolyásuk van a londoni arany értéktőzsdére, az USA nemzeti bankjára, vagy rengeteg bányára, ingatlanra. Az arany árát a kényük-kedvük szerint határozzák meg.

Hogy mit fognak kezdeni hatalmukkal, nem tudni. Sokak szerint egy Új világhatalom, az Új világrend létrehozásán mesterkednek, és valójában a világháborúk kirobbantásával is ez volt a céljuk. Mások szerint a világ nemzeteit akarják örökre eladósítani.

Bárhogyan is, a terveiket lassan, de biztosan szövögetik az emberiség ellen ezek a háttérhatalmi spekulánsok.

OSZD MEG másokkal is!

összesküvés háttérhatalom világhatalmi elit rothschild rothschildok szupergazdagok


Megtekintések száma: 155343

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet