Énok elfeledett könyve: a bukott angyalok nefilim idegenek

2023. augusztus 15., kedd
Egy szándékosan elfeledett irat beszél a nefilimek létéről a Földön...

Rengeteg Bibliai történetet ismer ma az emberiség, melyek meghatározó szerepet töltöttek be nem csak az emberi kultúrában, és alapjaiban határozták meg a folklórt, de kihatással vannak a jelenre is.

Azt azonban kevesen tudják, hogy a körülbelül 66 történetet elmesélő Bibliának létezik egy sokkal részletesebb, elfeledett változata. A King James által elterjedt verzió ugyanis egy eleve szelektált változat.

Innentől kezdve pedig rengeteg minden megkérdőjeleződik a Biblia valóságosságával, hitelességével kapcsolatban.

Eleve feltűnő, hogy a Biblia említi a nefilimeket, de aligha annak megmagyarázva. Sokak szerint ez egyértelműen az elfeledett, sokkal részletesebb, mondhatni bővített Bibliában ki van bontva.

Az etiópok által ismert Biblia sokkal bővebb tehát, és összesen 88 részből áll, melyben sokkal több szó esik Énok könyvében a nefilimekről, mint az egész "hivatalos" Bibliában.

Énok könyve az egyik legvitatottabb "tétel", ami az eredeti Bibliában benne lehetett, melyet feltehetően a niceai zsinaton távolítottak el.

Énok könyvében ugyanis túl sok említés esik a nefilimektől, ami az akkori vallási vezetők szerint nem teljesen illett bele a Jézusról, és az egész keresztény megváltástörténetről alkotott nézetbe.

Énok könyve ugyanis egyértelműen elhelyezett néhány földönkívüliekre való utalást.

Ez pedig fenekestől forgathatta volna fel az egész Bibliát. Arról van szó ugyanis, hogy az Énok által leírt nefilimek valójában bukott angyalok voltak, akiket az égből száműzettek a Földre.

Ez pedig színes, képileg leírt elbeszélése az idegen földönkívüliek látogatásának, majd beházasodásának az emberi faj közé.

A nefilimek ezen könyv információja szerint több méter magas gigászi óriások voltak. Eredetileg idegenek lehettek az első nefilimek, akik azonban idővel elkezdtek az emberekkel hálni.

Éppen ezért létrejött egy olyan különleges ember-idegen hibrid vérvonal, mely egy önálló fajban teljesült, ők maguk voltak a nefilimek.

Az első nefilimek tiszta vérű idegenek voltak, gyakorlatilag szuperképességekkel. A keveredés miatt a Földre száműzött nefilimek pedig félistenekként voltak tisztelve, de már messze nem voltak akkora és olyan erők birtokában, mint a tiszta vérű nefilim lények, maguk az idegenek.

Sokak szerint Énok könyve egyértelmű bizonyíték arra, hogy a Sátán is egy ilyen nefilim lény lehetett.

Ezek a nefilimek több száz évet éltek, és nem hatott rájuk semmilyen betegség. Rendszerint természetes okokból, mindig az öregség végzett velük.

Idővel azonban egyre kevésbé tudtak szaporodni, és végül a belterjesség végzett velük, és a genetikai mutációk.

Más nézetek szerint a megsemmisülésükhöz nagyban hozzájárulhatott a szintén több ezer évvel ezelőtt bekövetkező özönvíz, melyet Isten - vagy a paleoasztronautika értelmezése szerint az idegenek - eresztettek rá a Földre, hogy elpusztítsák teremtményeiket.

Akárhogyan is: A nefilimek itt éltek a Földön, sokáig az emberekkel párhuzamosan, és csak a múlt század hajanlán halhatott ki az utolsó példányuk is.

Erre rengeteg különféle régészeti lelet, és hatalmas humanoid csontvázak is bizonyítékul szolgálnak, Énok több ezer éves könyve mellett.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek összeesküvés ősi idegenek vallás óriások biblia ősi tudás nefilimek ősi idegen civilizáció


Megtekintések száma: 226668

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet