Epstein botrány: kőgazdag politikuscsaládok futtattak gyerekeket: Epstein lehet a kulcsember!

2019. augusztus 11., vasárnap




A szálak Clintonékon, Henry Kissingeren át egészen a Trump házaspárig vezethetnek. Ebbe mindenki belebukhatna, nem véletlen, hogy elkezdték eltusolni az ügyet, a szereplőket pedig szisztematikusan és csöndben "elhallgattatni"...

Az elmúlt évek egyik legnagyobb botránya jöhet, minden borulhat, napvilágra kerülhetnek az elit politikusok piszkos ügyei is.

Ha a hálózat borul, mindent magával ránthat...

Epstein nem akármilyen információkat közölhetett az FBI-jal, de még az Izraeli Moszaddal is kapcsolatban lehettek a szálak amiket sikerült összekötni.

A világ egyik legnagyobb csalására és botrányára derülhet fény, mely kontinenseken átívelő hálózatokra deríthet fényt.

Gyakorlatilag gyermekmolesztáló milliárdosok vannak beépülve a nagypolitikai köreibe világszerte, de különösen Amerikában.

Jelen vannak az Európai politikában is, és a Közel-Keleten is.

1987-ben az USA-ban letartóztatott izraeli kémet, Jonathan Pollardot az Egyesült Államok történetének legnagyobb kárt okozó hírszerzőjének tartják.

Az elmúlt hetekben egy újabb elképesztő ügy látott napvilágot, de az amerikai főáramlatú média mintha nagyon is óvakodna kibontani és értelmezni egyes érzékeny szálakat.

Nem véletlen, mert ezzel minden borulhatna.

Nemrég Jeffrey Epstein amerikai kőgazdag milliárdos letartóztatása kezdte el bedönteni a dominókat.

Július 8-án ugyanis kiskorúak megrontásának vádjával vitték be, ahol aztán megdöbbentő dolgok derültek ki.

Epstein számos vezető politikai szereplővel volt szoros kapcsolatban, mint Clintonék vagy a Trump házaspár.

Nem beszélve Tony Blairről, vagy Hengry Kissingerről...

Egyes egykori elnökök, mint Bill Clinton 26 alkalommal kölcsönözte ki Epstein magánrepülőjét.

Epsteinről kiderült, hogy egy komplett hálózatban futtatta a fiatal gyerekeket, akiket a megrendelő gazdag milliárdosok "kölcsönözhettek" néhány órára, vagy napokra, és kérhettek tőlük "exkluzív szolgáltatásokat"...

A rengeteg bizonyíték ellenére 13 hónap börtön volt csupán a büntetés, mert a bíráknak felülről szóltak, hogy ne legyen nagy bummja a dolognak, mert el kellene tusolni az ügyet....

Acosta szerint annak idején felülről rászóltak, hogy tussolja el az ügyet, mert „Epstein a hírszerzés embere”!

Igen ám, de John Schindler nemzetbiztonsági szakértő szerint noha elképzelhető, hogy Epstein a megzsarolt politikusokról leadott információkat az FBI-nak is, de a jelek főképpen Izrael nemzeti hírszerző titkosszolgálata, a Moszad irányába mutatnak - írja az ÚjVilágtudat.

Ezt a feltételezést erősíti, hogy a kiskorú lányokat Epstein számára saját élettársa – és feltételezhető izraeli tartótisztje – Ghislaine Maxwell hajtotta fel.

Igazából Maxwell vezette be a férfit a Trump- és a Clinton-család köreibe és neki voltak már évtizedek óta apja révén kapcsolatai az amerikai politika legfelsőbb köreibe.

Az egész egy belterjes és beteg banda. A gond viszont az, hogy érinthetetlenek.

Felültről szabályozza magát a rendszer és védelmezi azokat, akik ennek az egésznek a részesei.

Mi több, alapvetően összezár ez a kör, és aki próbálja napvilágra hozni ezeket a dolgokat, azt szisztematikusan félreállítják...

OSZD MEG másokkal is!

érdekes összeesküvés politika


Megtekintések száma: 67271





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet