ÉPÜL a kamatkapitalizmus új világrendje, avagy így rángatják dróton a világot!

2021. október 20., szerda
Magyarországra a szabadság kamatfüggéssel és szegénységgel, eladósodással korlátozva érkezett.

A világon és Európában számos olyan kamatmechanitzmus működött a rendszerváltás után, mely automatikusan elkedzte eladósítani az államot.

Nem csak hazánkat, hanem számos más országot eladósítottak azok a hatalmas és egységes alapra épülő bankrendszerek, melyek mind ugyanoda vannak becsatornázva: a világhatalmi elitbe.

Afelé a felső tízezer felé áramlik a pénz, amely uralmat és tulajdonjogot gyakorol a világ javainak 98%-a felett.

Ez a pénzrendszer kapitalista elvek mentén nyomja el a termelés alapú világot, melyből mára alig maradt valami világszerte.

Mindne fiktítv bankók értékétő és inflációjától függ. A rendszerben ide-oda tologatott számoktól.

A globális gazdasági elit már régóta kitalálta a fenntartható, és sokkal jobb működési elvvel bíró pénzügyi rendszert, azonban mivel az nem tette lehetővé a kevesek meggazdagodását a sokaság munkáján, nem terjedt el.

Érdemes megfigyelni, hogy nincsneek olyan műsorok a rádiókban, tévékben, amik ezen pénzügyi rendszert és a bankrendzsereket komolyabban kritizálnák. A rendszer ugyanis teljhatalommal rendelkezik, és a kriitkus hangokat még csírájukban el is nyomják.

A világ teljes leszegényítése, és adósrabszolgaságba való hajtása zajlik a kevesek által.

A nemzetközi pénzügyi közösséget alkotó nemzetközi bankárok és magánbankjaik nem véletlenül tervezték meg ezt a pénzügyi rendszert, és élvezik annak számukra mindne előnyös tulajdonságát.

Ez a nemzetközi pénzügyi kartell a világ eladósításáért felel.

Így az országok és azok népei egy rabszolgasorban vannak tartva. Láncon, egy igában, ami a pénzügyi "javak" megtermelésére és a rendszer fenntartására van kitalálva.

Az emberek nem is sejtik, hogy ennek a rendszernek a részei, és hogy a pénzük, vagyonuk valójában a kevesen vagyona, amit folyamatosan áramoltatnak a rendszerben.

Amíg az emberiség ebben a súlyos álomvilágban él, ebben a megteremtett illúzióban, ahol szabadnak érzi magát - pedig valójában nem az - addig nem lesz változás.

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés háttérhatalom


Megtekintések száma: 55721

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet