Épülget a diktatórikus EU mega állam: Brüsszel korlátozná a tagállamok jogkörét!

2017. november 2., csütörtök




Az EU egy sor újabb javaslattal állt elő, ezek egy része tovább korlátozná a tagállamok jogköreit.

Komoly a baj az EU háza táján. Nem elég, hogy szándékos bevándoroltatás zajlik a fejünk felett, de az EU arra készül, hogy egy megaállammá váljon.

Az Európai Bizottság egy sor újabb javaslattal állt elő, melyek nagyobb hatalmat összpontosítanának Brüsszel kezébe, a tagállamok rovására.

A több mint kéttucatnyi kezdeményezést 2018 májusáig akarják útjára indítani, ami a hivatalos közlemény által mondottak szerint egy “még demokratikusabb Európához” vezetne.

A listán szerepel többek közt egy olyan javaslat is, ami megfosztaná a tagállamokat vétójoguktól azokon a területeken, melyek egyhangúan elfogadott döntést követelnek.

Ezeken a területeken az uniós testület a továbbiakban minősített többséggel is határozatképessé válna, annak érdekében, hogy a döntéshozatal kijusson holtpontról.

Eszerint egy-egy tagállam ellenkezése többé nem tudná megakadályozni Brüsszelt bizonyos törekvések keresztülvitelében.

Sok eldöntendő, igen szavazatot igénylő kérdéskör van benne. Nagyon sok az állampolgárságot feszegető jogi kérdés és intézkedés is van benne.

Az egyhangú döntéshozatal emellett szükséges az uniós tagság kapcsán hozott döntések során is; az újabb tagállamokkal folytatott csatlakozási vagy kilépési tárgyalásokkal kapcsolatban.

Sokak szerint nem zajlik más, mint az EU vezetőinek végjátéka, és az EU átalakítása egy Egységes Európai Egyesült Államokká.

Ehhez azonban az kell, hogy az EU nemzetállamainak jogait teljesen megnyirbálják, még az ellenállókét is, mint amilyen Magyarország.

A Bizottság szerint ezeket a törekvéseket ténylegesen 2025-ig kell megvalósítani.

Ez a célkitűzés arra utalhat, hogy az Európai Unió politikáját a következő 8 évben is a központosítási törekvés fogja jellemezni.

Sokak szerint nem is Európa széthullása, és az EU megsemmisülése zajlik, hanem ezen álca alatt akarják létrehozni az Európai centralizált Egyesült Államokat a következő évtized közepéig.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes összeesküvés politika bevándorlás euórpa


Megtekintések száma: 20935





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet