Eric von Däniken kitálalt: titokban zajlik a hidegháború, ősi földönkívüli technológiákkal!

2023. március 23., csütörtök
A híres paleoasztronautikai szakember olyan megdöbbentő dolgokat állít, melyek az emberi történelmet is átformálhatják.

Erich von Däniken: Emlékezzünk vissza a piramisokra Guatemala-ban, Közép-Amerikában. Ott megint csak, a fő piramis alatt, találtak egy nagy szarkofágot, amiben azt hitték, végre, megtalálták Tikal városának alapítóját, azt, aki létrehozta a várost.

A szarkofág belsejében azonban higanyt találtak.

A higany az ősi indiai vimanák üzemanyagának egyik összetevője. Az ősi indiaiakról beszélek... Vannak fordításaink az üzemanyagról, az üzemanyag összetételéről, hogy miből állt össze. És az egyik összetevő a csillámpala volt.

Na most, Teotihuacan-ban, Mexikóváros-tól nem messze, van egy csillámkamra, teljesen elzárva.

Ez hosszú időn keresztül nem volt látogatható a turisták számára.

Miután a könyvemben megjelentettem ezt, most már nyitva áll a közönség előtt.

Nem tudják elrejteni többé, ma már nincs rá okunk... Miért van az egész kamra csillámpalával lezárva?

Wilcock: Nos, ez nagyon érdekes, merthogy Däniken itt a higanyról beszélt, ami természetesen a németek harang űrhajójának meghajtórendszerénél bukkant fel. Van-e ötleted arra, hogy miért láthatjuk ugyanazt az anyagot megjelenni egy ősi piramisban? Egy olyan anyagot, amely a modern űrutazás egyik nagyon hasznos meghajtó eszköze?

Corey: Nos, a német hajó olyan hajóból lett mérnökileg visszafejtve, amely át lett adva nekik. És annak a hajónak is higannyal működő motorja volt, a higany szolgált üzemanyagul a motor elektromágneses mezejéhez. Szóval ezt már évezredek óta használják, ha nem azóta, még mielőtt emberek éltek volna a Földön.

Szóval gondolod, hogy lehetséges, hogy a higanyból valamiféle antigravitációs hatást vagy valamilyen energiát generáltak a piramisban?

Sokkal inkább tárolóhelyként szolgált az üzemanyag és a csillámpala számára. Jövőbeni felhasználás céljából tárolták.

Däniken arról beszél, hogy egy csillámpalából készült szoba képes pajzsként szolgálni magas hőmérséklet és elektromágneses mezők ellen. Mit gondolsz, miért építhettek meg egy ilyen szobát? Nyilvánvaló, hogy nagyon aggódtak valami miatt, ha ilyen mennyiségben tettek csillámpalát a piramisba. Mit gondolsz, miért történhetett meg ez?

Talán volt valami a szoba belsejében, amitől megpróbálták védeni a piramis falait, hogy ne repedjenek meg... valamiféle elektromos generátor, vagy valami hasonló – talán ez egyike lehetett azoknak a különböző technológiáknak, amikről nincs tudomásunk.

Az egyik korábbi helyzetjelentésedben említetted, hogy a Szövetség szerte a világon új kamrákat fedezett fel ősi kőépítményekben, amelyekben technológiák voltak. Milyen sajátossággal bírnak az ott találtak?

Nos, nem csak arról van szó, hogy találtak dolgokat néhány ősi építményben, hanem ezen építmények alatt sokkal öregebb struktúrákat fedeztek fel. Ezeket az általunk ősi építményeknek nevezett építményeket sokkal-sokkal ősibb struktúrák fölé építették, amelyek nagy valószínűséggel a pre-adamiták időszakáig mennek vissza.

Tudhatók részletek arról, hogy milyen típusú mütyüröket találtak? Számomra úgy hangzott, hogy nagyon fejlett kütyüket találtak, amelyek nem kőből voltak, hanem olyasvalamik, amiket egyértelműen nagyon fejlett technológiai alkatrészekként azonosíthatunk.

Igen, úgy tűnik, hogy ezekre azután került sor, miután az ősi időkben valamilyen nagy katasztrófa következett be, aminek során a pre-adamiták itt a Földön elvesztették a fő területeiket. Eléggé valószínűnek tűnik, hogy fogták ezeket a csecsebecséket és elrejtették, hogy valamikor a jövőben majd használni tudják őket.

Szóval, figyeljétek a Gaia Tv új műsorát, mert von Däniken, "A jövő emlékei" című könyv szerzője, legendának számít ezen a területen. Ő volt az, aki szinte elsőként indította útjára az ősi asztronautákkal foglalkozó elméletet. Ott volt ugyan még előtte Velikovsky, de "A jövő emlékei" egy rendkívül bámulatos könyv, ami nagyon nagy bestseller volt az 1970-es években. Szóval mindannyian nagy hálával tartozunk von Däniken-nek, amiért ezt az információt a nyilvánosság elé tárta. Rendben, térjünk rá most a helyzetjelentésedre. Nagyon sok mindenről kell beszélnünk. Először is, van itt valami a katonai-ipari komplexum titkos űrprogramjában szolgáló kontaktoddal, Sigmund-dal. Végül is mi történt Sigmund-dal azóta, mióta legutóbb szóba hoztuk őt?

A legutolsó helyzetjelentésemet tartalmazó epizód felvétele után itt, Boulder-ben, volt egy kis összejövetelünk. Ott voltál te és én, és még pár ember. Ünnepeltünk egy kicsit. Miután mindenki elment, elmentem lefeküdni. Egy pickup érkezett a hotelhez és a fényszórói bevilágítottak az ablakon. Azt hittem valaki visszajött a buli után, merthogy ez nem sokkal ezt követően volt. Amíg ott ültem, megláttam, hogy három alak jön fel az ajtómhoz. A szobám ajtaja nem volt bezárva. Egy üvegajtó, ami nyitva volt és azt láttam, hogy három fickó jön fel éppen. Az ágyamon ültem. Akkor volt éppen frissen eltörve a lábam a Hawaii-on tett utazásom után és nagyon gyengének éreztem magam. Ő pedig csak kopogott az ajtón, és azzal a lendülettel be is nyitott, mintha csak tudta volna, hogy nincs bezárva és belépett a szobába. És én rögtön... nagyon megijedtem. Nem tudtam, hogy ki az. Nem számítottam rá. Miután lenyugodtam, elkezdtünk beszélgetni... Eközben a két pilóta - akiket én Tweedledee-nek és Tweedledum-nak neveztem el – szóval az egyikük kiment az erkélyre és ott járkálgatott, a másikuk pedig őrt állt a hátsó ajtónál. Sigmund megkérdezte, hogy hogy ment a felvétel, és hogy tényleg megosztottam-e az információt a kutatás-fejlesztésre szolgáló bázisokról és az Antarktiszon lévő titkos űrkikötőről. Azt mondtam neki: "Igen, megosztottam az információt, úgy ahogy azt ő osztotta meg velem." Ő erre azt válaszolta: "Jó, de ez a seggembe fog kerülni."

Azért, mert ahogy azt korábban mondtad, ez a katonai jelenlétről kötött valamiféle nemzetközi megállapodás megsértése?

Fegyvereket nem fejleszthetnek odalent.

Csak, hogy világosak legyünk, amikor "űrkikötőt" említesz, akkor portálokról beszélsz vagy űrhajókról, vagy mindkettőről?

A legutóbbi helyzetjelentésemben szereplő összes információról beszélek – az űrkikötőről, amit később a náciktól kaptunk és a kutatás-fejlesztésre szolgáló létesítményekről, amiket az 1960-as években építettünk a Jégfurat Projekt részeként.

Szóval Sigmund azt mondta, hogy ez a "seggébe fog kerülni", de nem érdekli?

Így van. Azt mondta, hogy ennek az információnak ki kell kerülnie. Továbbá figyelmeztetett engem, hogy ha egyszer ez az információ áttöri a gátat, akkor jobb ha készen állok és a körülöttem lévő emberek is jobb, ha készen állnak, mert el fog szabadulni a pokol, ami tulajdonképpen be is következett.

Hogyan írnád le azt, hogy "elszabadul a pokol"?

Nos, Sigmund eltűnt. Tweedledee és Tweedledum felvettek. Nagyon aggódtak és tudni akarták, hogy hallottam-e valamit Sigmund-ról. Amikor azt mondtam, hogy "nem", még inkább aggódóan néztek rám és elmondták nekem, hogy Sigmund-ot elvitték a Virginia-ban lévő otthonából. A családja teljesen megrémült, mert senki sem tudja, hogy hová lett. Furcsa mód, ma reggel telefonon beszéltem Linda Moulton Howe-val és elmondta nekem, hogy ugyanezen időszak alatt, kb 3 és fél, 4 héttel ezelőtt, a titkos űrprogramban szolgáló legfőbb bennfentese eltűnt. Szóval emberek tűnnek el és ugyancsak itt van egy hatalmas, koordinált dezinformációs támadás és karaktergyilkosságra irányuló kísérletek, amik a velem dolgozó összes ember ellen irányulnak.

Volt valami más is, amiről Sigmund-dal beszéltetek az eltűnése előtt ezen a találkozón?

Igen. Azt akarta, hogy ne beszéljek többé a Kék Avian-okról és a belső földi csoportokról, hanem csak a titkos űrprogramban szerzett gyakorlati tapasztalataimat osszam meg. Azt mondta, hogy azok az emberek, akiknek eligazítást tartottam, nem tudják követni ezt. Azt mondta, hogy ha visszakanyarodnék a narratívával, akkor újra elkezdené szervezni nekem a találkozókat és eligazításokat. Azt mondtam neki, hogy nem fogom abbahagyni a Kék Avian-okról és a jelenleg zajló történésekről folytatott beszámolóimat.

Nekem úgy tűnik, hogy a Cabal bármely csoportja vagy csoportjai is legyenek felelősek az emberek eltűnéséért és a majdhogynem abszurd módon eltúlzott hazugságokért rólad, rólam és másokról, szóval számomra ezek nem olyan csoportoknak tűnnek, amelyek nyerésre állnának. Ez inkább kétségbeesésnek tűnik számomra.

Így van. Ezt látjuk már egy ideje. A hírszerző közösség kitalálta ezt a "hamis hírek" (fake news) modellt és ez futótűzként terjedt a főáramlatú médiában. De az alternatív hírekkel foglalkozó oldalakon még csak most kezdik beindítani ugyanezt a modellt és egyszerűen csak kiteszik a létező legnagyobb hazugságokat és igazságként mutatják be őket és aztán megnézik, hogy mi sül ki belőle.

Gondolod, hogy azért történnek ezek az akciók, mert még soha korábban nem voltunk ilyen közel valamiféle közzétételi eseményhez?

Valamilyen hatalmas esemény felé közelítünk. A katonai csoportok összes, háttérben zajló beszédéből, amit arról hallok, hogy mi zajlik jelenleg, nekem úgy tűnik, hogy mindenki nagyon ideges. A Szövetség azért ideges, hogy hogyan fognak kikerülni ezek a dolgok a nyilvánosság elé, de a Cabal csoportok olyan szinten idegesek, hogy elkezdenek néhány komoly hibát véteni.

A mai következő témánk szintén egy nagyon érdekes területre vezet el bennünket. Hadd kezdjem először is egy kérdéssel. Milyen érzés volt számodra személyesen találkozni William Tompkins-szal, aki 94 éves és az ő tapasztalatai egészen a II. Világháború időszakáig nyúlnak vissza, amikor is a legmagasabb beosztásban lévő amerikai tábornokoktól és katonai tisztviselőktől kapott eligazításokat a titkos űrprogramról?

Lenyűgöző volt. Nemrégiben, William Tompkins, Dr Bob Wood, Dr Michael Salla és én úgy döntöttünk, hogy írunk egy könyvet, aminek a címe: "A Case for the Secret Space Program". Amikor első alkalommal találkoztunk San Diego-ban, és mivelhogy Tompkins egy valódi karakter, úgy jött be és úgy viselkedett, mintha nem tudná, hogy ki vagyok, csak hogy poénkodjon velem. Aztán amikor leültünk és ténylegesen elkezdtük a felvételeket és a beszélgetést, a kettőnk tapasztalatai közti egyezőségek bámulatosak voltak. Vele beszélgetve nyilvánvalóvá vált, hogy a legtöbb információ, amit a II. Világháború időszakáról az okostömbökön olvastam, az ő eligazításairól származik. És ezen kívül még számos más dolog is volt. Beszéltem neki a kalózhajóról és az ő unokatestvérével is ugyanez esett meg – egy kalózhajó jött el és felvette őt...

Hogy érted azt, hogy "kalózhajó"?

Nos, gyerekként emlékeink voltak arról, hogy egy kalózhajó repült át az égen – mint Pán Péter esetében – és ez a hajó felvett minket. De valójában ez egy álcázott ufo volt. Szóval arról voltak emlékeink, hogy nem egy űrhajó, hanem valami más vett fel bennünket.

Mi volt az adataitok közti legváratlanabb egyezőség, amiről nem is gondoltad volna, hogy megtörténhet?

Ami a leginkább előkerült az az, hogy valamiféle interakció zajlik ezzel az északi típusú csoporttal. A csapatom körében, amit magam köré építettem, szinte mindenkinek volt valamilyen előtörténete ezzel az északi típusú fajjal. A csapatom egyik tagja elmondta nekem, amikor a gyerekkori élményeinkről beszéltünk az északi típusú faj kapcsán, beszélt nekem egy emlékéről, ami nagyon hasonlított az enyémhez, de majdnem pontosan megegyezett az egyik jó barátoméval 20 évvel ezelőttről. Ez egy álom volt, amikor ő, gyermekként több más gyerek körében volt. Ezekkel a háromdimenziós, puzzle-hoz hasonló holografikus játékokkal játszottak, és amikor képes volt megoldani a feladatot, félrevonták őt és elkezdtek neki csillagtérképeket és bolygókat mutatni és azt kérdezgették tőle: "Ez az otthonod? Ez az otthonod?" Ez pontosan az az emlék, mint amit a barátom osztott meg velem, és ami hasonló volt az enyémhez is. Nem sok részletre emlékszem belőle, de volt egy olyan emlékem, amikor egy északi típusú földönkívüli áll mellettem, nagyon közelről tanulmányozott, csillagrendszereket és bolygókat ábrázoló képeket mutatott nekem és azt kérdezgette: "Ez az otthonod? Ez az otthonod?" Mintha megpróbálták volna kitalálni, hogy honnan jöttél.

Tompkins-nak voltak olyan információi a reptiliánokról, ami meglepett vagy valamiképpen váratlanul ért?

Nem. Egyszerűen csak amikor elkezdtünk beszélgetni, nagyon sok mindent megerősítettünk egymás információiból. Nagyon izgalmas volt.

Miközben Tompkins "Földönkívüliek által kiválasztva" című könyvét olvasod, nagyon érdekes, hogy olyan érzésed van, mintha telepatikusan irányították volna, majdhogynem szinte távirányítással, hogyan építse fel ezeket az űrhajódizájnokat, amikből aztán úgy tűnik végül az a hajó lett, amin te is szolgáltál a Solar Warden-nél. Tényleg úgy tűnik, hogy az északi típusúak szörnyen sok mindent tesznek, de ugyanakkor ahhoz, hogy ezek a kezdeményezések beindulhassanak, olyasvalakiken keresztül dolgoznak, mint amilyen pl. Tompkins is. Mégis úgy tűnik, hogy tényleges északi típusú titkárok dolgoznak a NASA-nál és más ügynökségeknél. Milyen beszélgetéseket folytattatok az északi típusúak befolyásáról?

Nos, az északi típusúak jelenlegi eseményekre gyakorolt befolyásáról beszélgetünk. Nem fogok itt most túl sok részletbe belemenni, de amit te is leírtál, hogy befolyással vannak, vagy információkat adnak át, szinkronicitások történnek, és egy láthatatlan erő iránymutatásul szolgál – ezek mind az északi típusúakra mutatnak. Olyannyira rájuk mutatnak, hogy amikor a következő alkalommal találkoztam Kaaree-val, azt mondtam, hogy végre felteszem neki ezeket a kérdéseket, mert túl sok minden merült fel ezzel a csoporttal kapcsolatban. A legelső alkalommal, amikor lehetőségem volt rá, megkérdeztem tőle, hogy ki ez az északi típusú faj.

Akik Tompkins-szal dolgoznak?

Hát, Tompkins-szal és velünk. Kérdéseket tettem fel Kaaree-nak erről az északi típusú fajról. Azt kérdeztem, hogy ezek ugyanazok a szőke, északiaknak kinéző emberek, akiket a belső földi találkozón láttam? És ő azt válaszolta: "Nem, ezek a fivéreink és nővéreink a Konföderációból." Ők csendesen dolgoznak a háttérben, vezetik az emberiséget, betekintést és ötleteket adnak az embereknek, de általában nem kerülnek velünk közvetlen interakcióba. Kaaree azt mondta, hogy több ezer éve interakcióban állnak velünk és mutatják az irányt – nagyon hosszú ideje.

És a Belső Földről származnak?

Nem. És én nyomtam előre a témát, tovább kérdeztem őt. Kaaree nem látott még korábban engem ilyennek. Normál esetben engedelmesebb vagyok, nem viselkedem ennyire csökönyösen, de most válaszokat akartam kapni. Végül megerősítette nekem, hogy az Anshar csoport tagjai a jövőből érkeztek. Miután mi átestünk az összes ilyen negyedik dimenziós váltáson, valamikor a jövőben az Anshar társadalmával egy, a Mandela-effektushoz hasonlatos dolog történik.

Ki tudnád ezt egy picit részletesebben is fejteni? Mi volt ez a Mandela-effektus, ami a társadalmukkal történt

Nem tudom.

A Mandela-effektus azt jelenti, hogy kettéágazó idővonalak léteznek, és azt, hogy a dolgok nem illeszkednek egymáshoz. Valaki emlékszik valamire, ami valójában nincs ott. Vagy egy kicsit különbözik

Így van.

Szóval elkezdtek valamilyen ehhez hasonló anomáliák történni... mondjuk, hogy a történelemkönyveikben nem az szerepel, mint amire emlékeztek, ehhez hasonlók?

Nem kaptam tőle példákat erre... de valamiféle Mandela-effektus történt velük, aminek okán visszanéztek és megnézték, hogy mikor történt meg ez a kettéágazás, és úgy döntöttek, hogy visszaküldenek egy csoportot 17 millió évvel, pontosan abba az időszakba, amikor ez az időanomália megtörténik. Azért küldték vissza őket, hogy az idővonaluk intézői legyenek. Megvan a lehetősége annak, hogy ha nem megfelelően intézik az idővonalat, akkor megszűnnek létezni.

Hogyan utazik vissza valaki 17 millió évet az időben? Kezdjük ezzel.

Ugyanúgy, ahogy 17 fényévet utazik az űrben. Korábban elmagyarázták nekem – az idővel és a térrel kapcsolatban – hogy ha hatalmas távolságokat tudsz utazni az űrben rövid idő alatt, akkor tulajdonképpen időutazol. És ezek a lények olyan könnyedén képesek utazni az időben, mint ahogy az űrben képesek utazni. Mindkettő lehetséges. Mindkettőre könnyedén képesek.

Nos, úgy látszik, hogy hasonló analógiával találkozhatunk az ún. Montauk-Projekt keretében folytatott kutatásokban is, amikor is úgy tűnik, hogy egy ilyen ugróiskolához hasonló idővonal volt 1943, 1963, 1983 között. 1943-ban történt a Philadelphia-kísérlet, de aztán 1983-ra valamiféle nagy anomália következett be, ami átfedésbe került a Montauk Projekt-ben, mint egy szakadásként, egy, az időn ejtett sebként. Gyakran halljuk más bennfentesektől, hogy amikor ilyen szakadás történik, akkor azon negatív lények jöhetnek át. Van valamilyen ötleted arra, hogy valami ilyesféle szakadást tapasztaltak meg a jövőben, amikor is nem megfelelően viselkedő lények juthattak be, és ezt ki kellett javítaniuk?

Nem kaptam semmi információt ilyesféle részletekkel kapcsolatban. Próbáltam a beszélgetést folyamatosan arra terelni, hogy minél több információt tudjak meg erről az északi típusú fajról. Teljesen másféle állapotban voltam, mint amilyenben Kaaree korábban látott engem. Ezúttal válaszokat akartam.

Oké. Szóval azt mondod, hogy valamiféle kettéágazás vagy szakadás történt az időben, amiről úgy hiszik, hogy a jövőjükben maladaptív hatással jár majd rájuk nézve és ennek a megoldásában valamiképpen szerepet játszik az, hogy 17 millió évet visszautaznak a múltba. Hogyan magyarázta el Kaaree, hogy milyen jelentősége van 17 millió évet visszautazni a múltba? Miért tesznek ilyesmit?

17 millió évet utaztak vissza az időben, az időanomália bekövetkezése elé, amikor is rá tudnak jönni erre, így meg tudják előzni ennek az időanomáliának a bekövetkezését és így intézőivé válhatnak ennek az idővonalnak a jelenlegi idővonalukon, hogy biztosítsák azt, hogy nem fognak változások bekövetkezni azon az idővonalon. Bizonyos változások azt okozhatják, hogy ők maguk nem fognak létezni többé.

Oké. Szóval azt mondod, hogy 17 évet visszamentek az időben. Ha egy 4D-s földi civilizációról beszélünk, akkor ez olyasmi lehet, hogy amikor ezt megtették, akkor már millió évekkel előttünk jártak. Szóval 17 millió abszolút évről beszélünk vagy a mi jelenlegi időnktől számított 17 millió évről?

17 millió évvel a múltba a mi jelenlegi időnktől számítva.

Oké. Számomra ez úgy hangzik, hogy ez az anomália, ami miatt aggódnak, nem sokkal azután kezdődött, hogy visszajöttek 17 millió évet a múltunkba. Ez valóban így lehet?

Ezért választották azt az időperiódust, hogy eljussanak oda az anomália előtt, hogy kijavíthassák azt.

Van-e olyan érzésed, hogy ez az anomália olyan lehet, mint egy geofizikai esemény, mint egy katasztrófa? Mondjuk egy napvillanás? Tudjuk, hogy mi lehetett ez az esemény vagy hogy milyen lépeseket tettek annak érdekében, hogy kijavítsák ezt?

Erről nincs információm. A beszélgetés során folyamatosan visszakanyarodtam ahhoz, hogy az északi típusúakról kérdezzem őt és hogy mi folyik itt és hogy milyen típusú interakciót folytatnak a mi csoportunkkal. A beszélgetésünk során újra meg újra visszakanyarodtam ehhez.

Szóval ha ezek az emberek a jövőből jöttek... Belekeveredtek-e valamiféle karmikus bonyodalmakba, amihez vissza kellett térniük és ki kellett javítaniuk? Ez is részét képezte ennek?

Visszajönni és ezt a változást végrehajtani az időben karmikus következményekkel jár. Szóval egy bizonyos módon karmikusan összekapcsolódtak velünk – beszéltem más földönkívüliekről – nekünk egy bizonyos módon fejlődnünk kell őmiattuk... de ez számukra organikus, mert ha mi olyan módon fejlődünk, ahogy kellene, akkor az az ő idővonaluk. Ennek így lenne értelme.

Na, most csak hogy tisztán lássunk, „Az Egység Törvénye" könyvben azt írják, hogy ha átmész a 4D-be, másképpen dolgozod fel az időt, szóval 17 millió év a számukra nem feltétlenül olyan, mint a számunkra.

Igen. Ha visszajönnek 17 millió évet a mi múltunkba, és leélik ezt a 17 millió évet a mi jelenünkig, akkor ők 17 millió évet tapasztalnak meg. Talán egy kicsikét másképpen dolgozzák fel az időt, de ettől még megtapasztalják. És nem álltak kapcsolatban a jövőbeni Anshar-ral. Amikor visszatették őket ide, 17 millió évet, kolonizálók voltak és csupán egy kis csoportból álltak, ami aztán azzá nőtt, amik mára lettek.

Oh, tényleg? Szóval az embereiknek csak egy kisszámú csoportja tette ezt.

Igen. Nem küldtek vissza hatalmas városnyi embertömeget. Kis csoportok voltak, amik aztán azokká a hatalmas földalatti városokká fejlődtek, amik most láthatók.

És azt mondod, hogy amiatt aggódtak, hogy ha nem kezelik ezt megfelelően, talán megszűnnek létezni? El tudnád ezt magyarázni?

Nos, ha nem mennek vissza az időben és javítják ki azt, ami bekövetkezett, akkor fennáll a lehetősége annak, hogy az idővonal eléggé megváltozik olyan irányba, ahol ők soha nem is fejlődtek ki.

Ez tőlünk és a jelenleg hozott döntéseinktől is függ?

Igen.

Mi lenne az a választás, amit ha meghoznánk, azt okozná, hogy az Anshar tagjai megszűnnének létezni?

Nos, azt hiszem ha olyan lépéseket tennénk, amik eltávolítanának minket az optimális idővalóságtól. Ha az ő idővonaluk szerint bármi olyasmit tennénk, ami megakadályozni azt, hogy fejlődjünk.

Vagyis, ha nem emelkedünk fel, ha nem hajtjuk végre ezt a pozitív, szeretetteljes váltást a társadalmunkban, ha nem buktatjuk meg a Cabal-t, és ehhez hasonló dolgok, amelyek mind ennek megtörténtéhez vezetnek.

Pontosan.

Oké. Kíváncsi vagyok, beszéltél-e Kaaree-val arról a találkozóról, amit az Őrszemmel folytattál, amikor elvittek a Vénuszra és arról a "csomagról", amiről azt mondtad, hogy letöltöttek a fejedbe.

Igen. Ez előjött annak során, amikor az északi típusúakkal kapcsolatban tettem fel kérdéseket. Kaaree végül elmondta nekem, hogy megállapodások vannak a különböző csoportok között. És az északi típusúakkal kötött megállapodásuknak részét képezi az, hogy nem osztanak meg túl sok specifikus információt az északi típusúakról. Azt mondta, hogy ha részletesebb információt akarok róluk, akkor ki kell küldenem a szándékomat, hogy közvetlenebb kommunikációt akarok velük folytatni. Alapvetően azt mondta, hogy az információkat az északi típusúaktól kell megkapjam, az Anshar és az északi típusú csoport közti megállapodás alapján.

Tett-e számodra javaslatokat arra, hogy hogyan tudnál több mindent felidézni ezek közül az emlékek közül vagy említett-e más, használható eszközöket erre?

Amikor arról a zip fájlról beszéltünk, arról a letöltésről, amit akkor kaptam, amikor az Őrszemmel találkoztam azon az űrállomásom, aztán meg a Vénuszon... azt mondta, hogy ha hozzá akarok ehhez férni... Elkezdtek átszivárgások történni ebből az információból, amit megpróbálok feldolgozni és hozzá fordulok, hogy segítsen ezt feldogozni és értelmezni. Azt mondta, hogy ha az információt könnyebben olvashatóvá akarom tenni, akkor konzultáljak a szent növénnyel. Akkor még nem tudtam, hogy ezzel vajon a Föld felszínén lévő egyik növényre akar utalni, vagy arra az italra, amivel a Kaaree-val történő első találkozásom alkalmával találkoztam és amit egy virágból készítettek. De továbbra is folyamatosan az északi típusúakról kérdeztem és a beszélgetésünk végül azzal ért véget, hogy ő képtelen volt megválaszolni a további kérdéseimet, én pedig nem akartam leállni e kérdésekkel.

Gondolod, hogy lehetséges, hogy ha az optimális idővonalra szállunk fel, akkor ez a szakadár csoport, amely visszautazott 17 millió évet egy kis létszámú csoportként, végül valamilyen módon újraegyesülhet majd a saját jövőbeni énjével?

Ennek lenne értelme, igen.

Érdekes. Rendben. Az utolsó téma, amit ma szeretnénk még felhozni, az a Szövetség és a Cabal között jelenleg zajló csata. Azt mondtad nekem erről – a jelenlegi információid alapján – hogy ez a háború jelenleg stagnál. Jelenleg, ezen a ponton egyik oldal sem ért el fejlődést.

Ebben a titokban zajló polgárháborúban jelenleg egy patthelyzet állt be. A Deep State-nek – így nevezik ezeket a csoportokat a kormányban – vannak olyan elemei, akik alapjában véve karrier bürokraták, akik mindent mérlegelnek és ők hozzák meg az összes döntést. Ott van aztán a hírszerző közösség, ami egyfajta háborúba bocsátkozott a katonasággal, a katonaság egyik csoportjával. Továbbá az Igazságügyi Minisztériumban is 50-50%-os az arány. A hírszerző közösségen belül ugyanez 80-20% a Cabal javára

A hírszerző közösség 80%-a még mindig a Cabal irányítása alatt áll?

Így van. Szóval nagyon kevés történt azóta, mióta megpróbálták végrehajtani ezt a vér nélküli puccsot az USA-ban. Amit a katonai frakció eléggé eldöntött, hogy ezeket a változásokat nem lehet vértelenül vagy jogi úton véghezvinni. Azt gondolják, hogy egy teljes körű katonai puccsot kell végrehajtaniuk az USA-ban, amibe nagyon ijesztő belegondolni, de most jelenleg egy olyan ponton vagyunk, ahol semmi sem történik. Senki sem nyer területet a másiktól, sem a Cabal, sem a Szövetség és valaminek meg kell törni ezt. Szóval ez az egyik dolog, amire rájöttem nemrég, hogy ténylegesen elkezdtek beszélni egy nyílt katonai puccsról az USA-ban és más nyugati országokban.

Tudom, hogy nagyon sok minden ebből elég érzékeny információnak számít, de egy alapszinten, mi az ami megtörténhet? Mit fogunk látni ebből?

A múltban lezajlott puccsokból ítélve azt gyanítom, hogy hirtelen tankok lesznek Washington D.C. utcáin, az összes kormányzati embernek azt parancsolják majd, hogy maradjanak a saját negyedükben. Azok, akik nem teszik meg ezt és kijönnek harcolni, azokat megtámadják. Arra számítanak, hogy egy kellemes kis ütközet kerekedik majd a hírszerző csoportok és a katonaság között.

Szerinted lehetséges, hogy ennek részeként a Szövetség nem hagyományos technológiákat fog bevetni?

Igen. Úgy értem, már egy ideje használnak nem hagyományos technológiákat ebben a csatában, játszadoznak az időjárással és hasonlók. Szóval azóta látom, hogy nem hagyományos technológiákat is használnak, mióta nem sért egyetlen egyezményt sem, hogy bizonyos technológiákat a nyilvánosság előtt is alkalmazzanak.

Említetted korábban azokat a drónokat, amelyek különböző méretűek lehetnek és amelyeknek olyan propellerei vannak, amilyeneket mozifilmekben ugyan láthatunk, de az emberek mégsem tudják, hogy ezek ténylegesen léteznek. Gondolod, hogy ilyesmiket használnak?

Lehetséges, de ahogy mondtam, ha ezek valóban megtörténtek, akkor ezek sokkal inkább a hagyományos katonai dolgok, amelyeknek az előhozatalát még nem hagyták jóvá. De jelenleg ez az, ahol tartanak. A dolgok olyannyira vitatottak, akkora a patthelyzet, hogy most elkezdtek azon gondolkodni, hogy erőszakot kell alkalmazniuk.

Ez nyilvánvalóan annak a tömeges letartóztatásnak a forgatókönyvét jelenti, amiről legalább 2011 óta tudósítok.

És úgy tűnik, hogy ennek az egyik eleme az – és itt nem szigorúan csak Washington D.C-ről, és nem csak a hírszerzésről beszélünk - hogy műveleteket fognak végrehajtani az irányított média, a pénzügyi központok és ehhez hasonlók ellen. Mit gondolsz erről?

Igen, az irányított média felett át fogják venni a hatalmat. A bankrendszer felett át fogják venni a hatalmat. Igen. Az infrastruktúra felett át fogják venni a hatalmat... Amikor puccs történik, az általában azzal jár, hogy egy országot lezárnak.

Mit gondolsz azokról a dolgokról, amikről olyan gyakran hallunk, hogy ezen időszak alatt talán le fog állni az áramszolgáltatás és amíg a fények vissza nem térnek, csak nagyon kevés ember tudja majd, hogy mi történik valójában?

Így van. A kommunikáció, az áramellátás szüneteltetése olyan dolgok, amik egy puccs során talán bevetésre kerülnek majd. Ezek elterelésként szolgáló taktikák.

Ha egy ilyesmi megtörténik, akkor feltételezem, hogy a folyamat során nagyon sok csúnya információ fog kijönni arról, hogy hogyan hazudtak nekünk és hogyan irányítottak bennünket. És ha ezek az információk az összeesküvés elméletekből tényszerűvé válnak, akkor az emberek – figyelve ezt a műsort – hogyan használhatnak fel egy ilyen eseményt arra, hogy mindennek pozitív végkifejlete legyen?

Nos, mi lenne, ha ahelyett, hogy várnánk, hátradőlnénk és várakoznánk, hogy mindezek a szörnyű dolgok megtörténjenek, mi lenne ha ehelyett saját magunkat hatalmaznánk fel erre? Elkezdenénk kimenni és követelni, hogy ezeket a technológiákat bocsássák a rendelkezésünkre, követelni, hogy a kormányok működjenek jobban együtt, azt akarjuk, hogy az összes korrupciót távolítsák el a rendszerünkből – nem csak az USA-ban. Rá kell vennünk az embereket, hogy felálljanak és követeljék mindezt. Ha egy puccsra várunk vagy arra, hogy az egyik oldal győzelmet arasson, akkor mindig megfosztjuk magunkat a hatalmunktól. Ha össze tudunk jönni és elkezdünk együtt dolgozni azért, hogy ennek egy pozitív végkimenetele legyen, akkor még akár egy puccs miatt sem kell aggódnunk.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés ősi idegenek


Megtekintések száma: 84609

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet