Erich von Däniken - A Múlt Nagy Rejtélyei: ősi idegenek! - VIDEÓ

2018. május 23., szerda
Erich Anton Paul von Däniken svájci szerző, dokumentumfilmes, előadó, az ún. paleoasztronautika alternatív történelmi elméletének egyik legismertebb hirdetője, melynek tézise, hogy a prehisztorikus időkben egy magasan fejlett földönkívüli civilizáció látogatást tett a Földön, és segédkezett őseink civilizációinak felemelkedésében.

Könyveit 32 nyelvre fordították le, és több mint 63 millió eladott példánnyal is büszkélkedhet, amivel a legsikeresebb írók között tartják számon.

Bár nem Erich von Däniken volt az első, aki felvetette a paleokontaktus elméletét, az elképzelés az ő nevével forrt össze.

Erich von Däniken a legismertebb képviselője a paleoasztronautikának vagy a „paleo-SETI” hipotézisnek, mely szerint földönkívüliek látogatták meg a Földet a történelem előtti időkben, akik hatással voltak az emberiség fejlődésére. 

Az ősemberek varázslatnak hitték az idegenek fejlett technológiáját, így isteneknek tartották őket.

A különböző földi kultúrák ezeket a találkozásokat mondáikban, vallásaikban, művészetükben örökítették meg. Däniken felveti azt a kérdést, hogy olyan látványos és hatalmas épületek, mint a gízai piramisok, a Húsvét-sziget kőszobrai, a Stonehenge felépíthetőek-e a primitív ókori építészeti/csillagászati ismeretek alapján.

A szerző szerint lehetetlen, hogy őseink a saját fejletlen eszközeikkel képesek lettek volna soktonnás kődarabokat mozgatni és emelni.

Érdemes végignézned a videót, mert elképesztő ősi titkokat tár fel, amik közelebb vihetnek minket az idegenekhez.

OSZD MEG másokkal is!

video földönkívüliek idegenek ősi idegenek történelem régészet


Megtekintések száma: 504229

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet