Érkezik a híres jós szerint az Antikrisztus, és el fogja uszítani a világunkat...

2019. január 8., kedd
A jövendölés szerint kék turbánban fog érkezni...

„Nostradamus 2019-re harmadik világháborút és árvizeket jósolt, de ha minden jól megy, akkor idén az állatokkal is tudunk majd kommunikálni, valamint megtaláljuk a hosszú élet titkát. 

Na, hogy ebből mennyi igaz, azt Frabato mestermágus árulja el nekünk ma reggel” 

- vezeti fel a mestermágust a mestermágus-felvezetésben már gyakorlott Mádai Vivien. 

A stúdióban ezután abban megegyeznek, hogy az állatokkal kommunikálni jó lenne, Frabato pedig elmondja, hogy ez a világvége dolog azért „elég képlékeny”, mert Nostradamus már 1999-re is jósolt hasonlót.

Ezután így folytatódik a műsor:

Frabato: Nagyon jókat mondott Nostramadus a saját korában, de az az elmélet van, hogy a jóslás egy bizonyos tudatmódosító energiával jön létre…

Mádai Vivien: Tehát, hogy bevonzzuk azokat, arra gondolsz?

Frabato: Hosszú távra előre az energiát oda összepontosítjuk, ahova akarjuk, tehát ha te azt akarod, hogy az éved jó legyen, vagy Magyarország azt akarja, akkor jó éved lesz, mert az energiák ide gyűlnek össze

Istenes László: Ez egy ilyen egyszerű?

Frabato: Ilyen egyszerű.

2019-re Frabato azt tanácsolja, mindenki nyugodjon meg, nem szabad se komolyan vállalkozni, se párkapcsolatból kilépni, a megfontolt dolgok hívei legyünk, ne csináljunk gyors vállalkozást, mindenki üljön a babérjain.

„A menekültválsággal indul az egész, és onnan majd jön át és Európát ellehetetlenítik, megölik ezek az emberek, és lesz egy harmadik Antikrisztus, aki egy kék turbánt fog viselni.”

Még nem ismerjük, hogy ki ő, de a következő pár évben be fog lépni az életünkbe.

érdekes hihetetlen összeesküvés


Megtekintések száma: 13610

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet