Érkezik az orwelli világ? A telefonjainkon, számítógépeinken és egyéb kütyüinken keresztül figyelnek meg minket?

2018. január 20., szombat




A tömeges megfigyelés új korszaka tudatunkon kívül zajlik?

Merkel és a többiek lehallgatási botránya csak a kezdet volt. A globális megfigyelés, avagy a nagy testvér már a kisemberekhez, hozzánk is beférkőzött.

Már évtizedek óta folyamatosan figyelik az USA lakosságát, ami új szintre a 2001 szeptember 11-i merénylet után léphetett, amit a belső kormányzat, pontosabban az árnykormány szervezheti "rendeltek meg" és hajtottak végre a titkosszolgálatokon keresztül.

A második hullám Európában és az egész világon való terjeszkedést jelentette az elmúlt években, szép lassan, csendben.

Mára olyan technológiával rendelkezik az amerikai NSA szervezete, amivel a távolból átalakítható minden kütyü, így a mobiltelefonok, számítógépek, de még az egyszerűbb fejhallgatók is.

Szoftveres úton, a távolból programozhatók át, hogy felvevőként kezdjenek el működni - támasztotta alá több szakember az elmúlt hónapokban.

Merkel és a többiek lehallgatási botránya csak a kezdet volt. A globális megfigyelés, avagy a nagy testvér már a kisemberekhez, hozzánk is beférkőzött

Nagytestvér egyre szorosabbra húzza a hurkot társadalmunk körül.

Istennel ellentétben, a világkormány erői csak a technika eszközein keresztül tudják állandó megfigyelés alatt tartani az embereket, így egyik ország a másik után vezeti be az orwelli

forradalmat, természetesen miután széles körben elhitették, hogy mindez a mi érdekünkben történik.

A terrorizmus és a bűnözés elleni harc égisze alatt a megfigyelés globális iparággá nőtte ki magát.

Tehát látszólag minden a mi érdekünkben történik, de a színfala mögött valójában mégis ellenünk.

Korábban a Facebook alapítójáról is elterjedt egy olyan kép, amin látszik, hogy a laptopjának kamerája egy fekete szalaggal van leragasztva.

Egy ilyen tech-guru minden bizonnyal OKKAL teszi mindezt. A beavatottak ugyanis tudják, hogy a technológia olyan szinten van, hogy a globális megfigyelés mára már nem sci-fi, hanem a riasztó valóság.

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés globális megfigyelés orwell tömeges megfigyelés


Megtekintések száma: 27076





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet