Erős magyar üzenet Brüsszelnek: "Lángolni fognak a magyarországi migránstáborok!"

2017. szeptember 15., péntek




Ha ezt nem érti meg az Unió vezetése, akkor semmit. Párthovatartozástól függetlenül érdemes végignézni a lenti videót. Nagyon sok ember egyetért vele, mindenféle nézettől függetlenül.

Nemrég robbant a hír, hogy a kvóta továbbra is az Európai unió ellenálló nemzeteire lesz kényszerítve mindaddig, míg keresztül nem viszik a vezetői a tervezetet.

Ez azt jelenti, hogy addig nem hátrálnak meg, míg a magyar emberek akarata ellenére a kormányok be nem fogadnak több ezer migránst.

Olyan bevándorlókról beszélünk, akik főleg gazdasági menekültek, és akiknek a személyazonossága sok esetben nem ellenőrizhető le teljes bizonyossággal.

Vagyis akár terroristák is lehetnek köztük egyes szélsőségesebb nézetek szerint, de nem kell nagy fantázia ahhoz, hogy elképzeljük, hogy ezek a teremtmények mit csinálnának fehér lányainkkal, kisfiainkkal...

Éppen ezért kvótaellenes demonstrációt tartottak kedden.

Magyarország meg akarja akadályozni azt, hogy afrikai és közel-keleti tömegeket hozzanak Magyarországra. A vélemény az, hogy nem minket, hanem az Európán belüli rabszolgaságot jelképező uniós zászlót, és hatalmat kellene teljesen elnyomni.

"Ha ránk akarják továbbra is erőltetni továbbra is a multikulti ideológiájukat, akkor nem a szovjet gyarmatosítás szimbólumai a T54-esek fognak lángolni, hanem a multikulti ideológia szimbólumai a migránstáborok."

Sem Juncker, sem pedig Angela Merkel nincs elragadtatva attól, ahogyan Magyarország a kvótaper ítéletét fogadta.

Mi magyarok ugyanis továbbra sem vagyunk hajlandók tudomást venni róla, és nem is akarjuk, hogy idegenekkel kelljen együtt élnünk. Olyan idegenekkel, akik nem tisztelnek minket és a kultúránkat.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség európa politika bevándorlás angela merkel brüsszel jean claude juncker


Megtekintések száma: 66030





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet