Erős nyugtatókat találtak egy Kinder-tojásban?

2021. november 13., szombat




Nem akármilyen történet kering a neten. Mit gondolsz van alapja?

Egy beszámoló jelent meg a netgen arról, hogy egy alig 8 éves kisfiú nyugtatókat talált az ajándékba kapott Kinder-tojásban.

Hogy mi lett pontosan a tablettákkal utána, arról már nem szóltak az információk, ennek ellenére futótűzként kezdett el terjedni a hír.

A hír terjedését az is segítette, hogy az elmúlt években már számtalan alkalommal robbant ki élelmiszerbotrány, melyek egy jó része valódinak, igaznak bizonyult.

Nemrég például egy Buger Kinges hamburgerben találtak élő kukacokat, míg néhány évvel ezelőtt egy amerikai KFC étteremben egy egész kirántott csirkefej került valakinek a "kosarába".

Egy rendőrségi szóvivőt és a Kindert gyártó Ferrero szóvivőjét is megszólaltatta.

A rendőrök elmondják, hogy vizsgálják, miként kerülhetett az egyébként nem eredeti csokitojásba a gyógyszer, az ügyet pedig elszigetelt esetként kezelik.

A Ferrero szóvivője meg lezárta a megkeresést annyival: nem az ő termékükről van szó, kérdéseivel forduljon mindenki a rendőrséghez.

Valójában azonban mindenki megnyugodhat. Az eset egy külföldi eset újrázása vagyis egy 2017-es esetet valaki feldolgozott, és kezdett el terjeszteni a magyar interneten.

Ennek ellenére fontos megjegyezni, hogy a korábbi külföldi eset nagy valószínűséggel szintén nem történt meg, bár az ördög sohasem alszik!

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség egészség botrány nyugtatók


Megtekintések száma: 232373





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet