Erre jött rá Zecaria Sithcin: a végső igazság az ősi könyvtárakkal, és az emberiség múltjáról?

2023. május 20., szombat




Olyan dolgokról fogunk beszélgetni, amelyek mindkettőnk életére komoly hatással vannak.

Fényt derült Zecharia Sitchin munkásságának bizonyos részleteire, amiket a belső földiek vallanak saját eredetükkel, származásukkal kapcsolatban.

A belső földiek könyvtárában tett látogatás számos meglepő felfedezéssel szolgált Corey számára. Az odalent található könyvtárhelyiségben olyan könyveket is őriznek, amelyek a Föld felszínén kerültek kiadásra. Kaaree-val, a papnővel folytatott beszélgetés során fényt derült Zecharia Sitchin munkásságának bizonyos részleteire, továbbá betekintést adott azokba az elgondolásokba is, amiket a belső földiek vallanak saját eredetükkel, származásukkal kapcsolatban.

Olyan dolgokról fogunk beszélgetni, amelyek mindkettőnk életére komoly hatással vannak. Egészen eddig egyetlen saját emlékem sem volt földöntúli eseményekről, legalábbis tudatosan biztosan nem. Ha mégis történt volna velem ilyen, abban az esetben kitörölték az emlékezetemet és most semmire sem emlékszem belőle. Ugyanakkor valami mégis történik. Ezek a belső földi emberek ugyanis nagyon óvatosan kapcsolatba léptek velünk és ez az információ áthidalhatja a köztünk lévő különbségeket és elvezethet bennünket egy családegyesítéshez, amennyiben persze túl tudnak lépni azon a gondolatukon, hogy kevert vérvonalból származunk és mi az ő alárendeltjeik lennénk.

A másik dolog, amire szeretnék rámutatni, hogy a belső földiek úgy viselkednek, mintha semmi esélyünk sem lenne arra, hogy a tudatosságunkban hirtelen ugrásszerű fejlődés következzen be. Ha azonban elolvassuk az Egység Törvénye könyveket, azokban világosan le van írva, hogy a harmadik dimenzió 25 000 éves ciklusai végén – három ilyen ciklus van egyébként, és mindhárom egyszerre ér véget – az emberiség állapotában egy tömeges, hirtelen lezajló kvantum frissítés fog bekövetkezni. A könyvben ezt kvantumugrásként emlegetik. Tehát az az elképzelés, hogy nekünk ehhez még több generációnyi időre lenne szükségünk, nem feltétlenül igaz.

Mindenkinek megvan a saját hitrendszere. Ezt mindenképpen fontos kihangsúlyozni a beszélgetés ezen pontján, hiszen ezen információk közül nagyon sokat az emberek csak nagyon nehezen fognak tudni beépíteni a saját, megalapozottnak vélt hitrendszereikbe. Írtam is erről egy rövidebb cikket, pont a belső földiekkel lezajlott találkozót követően.

Úgyhogy a legtöbb embernek hátra kell majd lépnie egyet, kicsatolni a biztonsági övet és egy kissé ki kell tárnia az elméjét. Készen kell állnod arra, hogy más lehetőségeket is beengedj az elmédbe olyan dolgokkal kapcsolatban, amiket eddig holtbiztosnak véltél.

Néhány ember hinni fog neked, mások meg továbbra is azt fogják gondolni, amit korábban tanultak és továbbra is igaznak hisznek. Emiatt nem kell aggódnod. Tudom, hogy felkészítettél erre minket, úgyhogy magam is nagyon kíváncsi vagyok a fejleményekre. Mi történt, amikor kísérőddel a könyvtárhoz értetek és Gonzales már nem volt veletek?

Úgy gondolom, hogy ez azért történhetett így, mert amikor kapcsolatba kerültem a papnővel, azzal felhatalmazást kaptam a vele való beszélgetésre is. Nem hiszem, hogy azt gondolták volna: "Corey-t választjuk, Gonzales-t pedig elküldjük." Mindenesetre Gonzales-nek mennie kellett, de egy darabig még együtt haladtunk egy kisebb folyosókkal tarkított területen. Megérkeztünk egy újabb kupolás terembe, ami azt hiszem ugyancsak egy portálszerű szoba lehetett. Ott álltunk mind a négyen, a nő megérintette az amulettjét, majd jött a fényvillanás – és a következő pillanatban már csak a papnő és én voltunk a teremben. Egy teljesen más környezetbe kerültünk, ahol minden nagyon szép, fehér színű csiszolt kőből készült. Mindent egy tömbből faragtak ki. Nem volt egy órási helyiség, kb a kisebb portálhelyiség méretével megegyező lehetett. Felnéztem a fejem fölé és egy kéz formájú arany rúd emelkedett ki a mennyezetből, amely egy kristálygömböt tartott. Ez a kéz egyébként az emberi kéznél kisebb méretű volt, akárcsak maga a gömb.

Volt még valamilyen más, különös ismertetőjegye is a szobának?

A könyvtár más részein voltak még érdekes dolgok. De nagyon izgatott voltam, mert tudtam, hogy Kaaree-val, a papnővel folytatni fogjuk majd a megkezdett beszélgetésünket ősi idegenekről, genetikai programokról, az "élet értelméről", a belső földiek hitrendszeréről és ehhez hasonló témákról. Tehát ezt az egész könyvtárkomplexumot fehér márványból alakították ki.

Láttatok polcokra felpakolt könyveket is?

Egy bizonyos ponton igen, de először átsétáltunk egy nagy, szinte teljesen lakatlan területen, ahol ugyanolyan székek voltak, mint amilyenek Kaaree nappalijában.

Félbevágott tojás alakjuk volt, ilyeneken ültetek az "agyérintéskor" is. Valamiféle antigravitációs székek lehettek.

Igen. A könyvtár három szintből állt. Az egyik szint volt a könyvtárnak az a része, ahol a polcok voltak. Aztán ahogy ezen áthaladtunk, egy olyan részre érkeztünk, ahol döntött polcokon tekercsek sorakoztak illetve láttunk táblákat is, amelyek különböző típusú köveken voltak elhelyezve. Néhány úgy tűnt, mintha valamiféle kőből készült kompozit anyagokból lettek volna öntve. És ahogy haladtunk tovább, egyre több és több könyvvel találkoztunk. Volt ami bőrbe és volt ami mintha kenderbe, vagy valami hasonló anyagba lett volna kötve.

A tekercsek vagy a táblák védve voltak? Arra gondolok itt, hogy például üveg mögött voltak elhelyezve?

Nem, hacsak nem valamiféle energetikai védelem alatt álltak. De úgy tűnt, hogy bárki megérinthette és felvehette őket. Ahogy elhaladtunk a polcok előtt, olyan volt az egész, mintha egy időkapszulát néznénk, több korszakot is felölelt. Odaértünk egy olyan körzethez, ahol az 1500-as, majd 1600-as évekből származó könyveket láttunk, és aztán így tovább, egészen a mai napig. Úgy tűnt, mintha a könyveket egyenesen az Amazon-ról rendelték volna.... Még ISBN számuk is volt, vagy valami hasonló. A könyvespolcokon is jelölések voltak.

Ki vihette le oda őket? Csak nem valami csomagküldő szolgálat? :)

Nem tudom... Megkérdeztem a papnőtől: "minden könyvetek fizikai formában létezik?" Mire azt válaszolta: "nem, csak bizonyos érdekes témájú könyveket tartunk fizikai formában. Legtöbbjük olyan formátumban van, amelyet csak felhúzunk, megnézünk és elolvasunk." Ott, ahol éppen megálltunk egy pillanatra, egy csomó, az ősi idegenek témájában íródott könyvet láttam.

Felismerted közülük valamelyiket?

Igen. Zecharia Sitchin könyveit.

Tényleg?

És néhány más szerző műveit, Erich von Däniken-ét például, és másokét, akiknek most nem emlékszem a nevére. Nagyon sok könyv volt a témában németül, franciául, és más nyelveken is.

Nos, hogy ha könyvekhez hozzá tudnak férni, akkor valószínűleg bármit el tudnak olvasni az interneten is...

Igen. Teljes hozzáférésük van és szorosan figyelemmel követik az internetünket is.

Huh, ez nagyon érdekes. Kész őrület! Tegyük fel, hogy ha téged könnyűszerrel levittek egy portálon keresztül, akkor ezeket a könyveket is lejuttathatták mondjuk raktárakból, vagy ilyen helyekről. Nem volt szükségük "csomagküldő szolgálatra”, hogy levigyék a barlangba őket, igaz?

Így van, bár igazából engem nem foglalkoztatott túlságosan, hogy hogyan jutnak le oda a könyvek. A papnővel való beszélgetés során a szó nagyon hamar az ősi sumér kultúrára terelődött és arra az ősi akkád-sumér nyelvre, amin a különböző csoportok társalogtak egymás között a találkozó során. A nő eltűnt, majd hamarosan egy ősi sumér szótárral a kezében tért vissza. Azt mondta, hogy mi, felszíni emberek is rendelkezünk egy ehhez nagyon hasonlóval. Az ő példányuk teljes sumér szótár volt, a sajátjukon kívül még két nyelven íródott, azt hiszem talán akkád és sumér, nem emlékszem pontosan. Ebben a szótárban minden sumér szó és annak jelentése is megtalálható. Az írnokok saját szavaikkal írták le az egyes szavak jelentését.

Akkor ez olyasmi lehetett, mint a Rosette-i kő, ami először tette lehetővé, hogy segítségével ősi nyelveket fejthessünk meg, hiszen ugyanaz a szöveg volt rajta 3 különböző nyelven.

Így van és a felszíni kutatók jó része ezt veszi alapul már nem is tudom mióta. Az ő példánya tehát három nyelvű szótár volt

Ez egy szokatlan kinézetű könyv volt?

A könyv hatalmas méretű volt. Nem merültünk bele túlságosan, egyszerűen csak megmutatta a benne található szimbólumokat, és magát az írást. Nem tudtam meg belőle túl sokat, hiszen nem beszélem azokat a nyelveket, amiken íródott. És ekkor elkezdett mesélni egy olyan történetről, amitől eleinte nagyon kényelmetlenül éreztem magam. Ez a történet az Anunnaki-ról, az ősi sumérekről, és arról az elbeszélésről szólt, amit a földönkívüliekkel, ufológiával, ősi idegenekkel foglalkozó csoportokban nagyon sokan hitelesnek vélnek. A papnő elmondta nekem, hogy a Zecharia Sitchin könyveiben szereplő történetek nagy része csupán kitaláció. Azt mondta, hogy nem lehet egy sumér agyagtáblát lefordítani úgy, hogy az a szöveg jöjjön ki, mint ami Zecharia Sitchin könyveiben olvasható. Megkérdezte tőlem, hogy tudom-e, hogy mit jelent az "Anunnaki szó. Azt válaszoltam, hogy azt olvastam róla, hogy ez egy gyűjtőszó, ami nagyjából annyit jelent, hogy "földönkívüli". Akármelyik, égből érkezett csoportra vonatkozhat. Mire ő azt mondta: "a szótő azt jelenti: királyi mag." Én meg mondtam, hogy oké, nem tudtam vitatkozni vele, egyszerűen csak hallgattam, amit mondott. És ekkor részletesen kifejtette, hogy volt egy bizonyos titkos társaság, aminek el kellett terjeszteni ezt a narratívát, nagyon okosan létrehozni egy elitista vallást a bolygó felszínén és elterjesztenie azt az egész ezotériával foglalkozó közösségen belül.

Hm, észbontó! Most azonban úgy érzem, hogy itt az idő hozzáfűznöm valamit az általad elmondottakhoz. Amikor főiskolára jártam, volt egy haverom, akivel végül is a suli elvégzése után egy ideig egy panzióban laktam. Nevezzük most Antonio-nak, természetesen nem ez a valódi neve, viszont spanyol volt. Erről a sztoriról még sosem beszéltem korábban. Ez az Antonio személyes barátja volt Zecharia Sitchin-nek. Elmondta nekem, hogy Zecharia személyesen mondta el neki, hogy ezek az "illuminátus" fickók mondták meg neki, hogy mit írjon le a könyvében. Semmi sem található a könyvben, ami valódi kutatásokon alapulna, az egész történet kitalált. Erről az esetről még sosem beszéltem nyilvánosság előtt, és nagyon érdekes, hogy lényegében te is ugyanezt mondtad el az imént.

A papnő azt is elmondta, hogy 3 ember adta át Sitchin-nek, hogy mi kell megírjon a könyvében és ily módon ezek az "illuminátus" fickók nagyon hatékonyan beszivárogtak az ufológiával, ezotériával foglalkozó közösségekbe, így szinte vallásos tézisekké emelték ezeket a hamis tanításokat. Ez nagyon sok kérdést vet fel bennem. Ugyanis a saját gondolkodásomban én magam sem adtam túlságosan tág teret Sitchin elméleteinek. Nagyon sok információhoz hozzáfértem az okostömbökön keresztül, ami mind ahhoz a felismeréshez vezetett, hogy az ősi sumér szövegek fordításai nem pontosak. De ezt nem hangoztattam túlságosan, mert nagyon sok ember szinte vallásos hittel viseltetik iránta.

Nos, halála előtt nem sokkal a Conscious Life Expo nevű rendezvényen véletlenül egy liftbe léptünk be Zecharia Sitchin-nel. Szinte halálra rémült a gondolattól, hogy velem egy liftben kelljen tartózkodnia. Nem akarta bevallani, hogy tudta rólam, ki vagyok, de nyilvánvaló volt, hogy ismert. Nagyon-nagyon kényelmetlenül érezte magát. Még csak a szemembe sem akart nézni, kerülte a szemkontaktust. Gyakorlatilag egész testében a lift fala felé fordult, mert nem akart egy térben tartózkodni velem. Néhányan mégis megkérdőjelezhetetlen tekintélyként, szinte prófétaként tekintenek Zecharia Sitchin-re.... És most egycsapásra... bumm!

Szóval, intuitív empataként próbáltam felmérni, hátha valami megtévesztés lehet a papnő részéről, de nem éreztem semmilyen erre utaló jelet. Pár héttel az eset után megpróbáltam utánajárni a dolgoknak. Az interneten megnéztem ősi sumér szövegekkel foglalkozó, hivatalosnak tekinthető tudományos weboldalakat. Megerősítést kerestem arról, amit a papnő elmondott nekem és szinte ledöbbentem a meglepetéstől...

Szóval megnézted bizonyos szavak jelentéseit Sitchin könyvében, majd rákerestél sumér nyelvű szavak online fordítására...

…és találtam olyan történetszálakat a könyvben, amik nem is léteznek...

Wow. Ha ez igaz, és összevetjük azzal, amit Antonio mondott, az azt jelenti, hogy a Cabal, a titkos földi kormányzat elég sok mindennel beetetett minket. Úgy tűnik, hogy Sitchin-t csak előtérbe tolták, és valójában egy egész csapatnyi írónak ő volt a nyilvános arca.

És mindez csak a kezdete volt annak a hosszú beszélgetésnek, amit Kaaree-val folytattam. Mélyebben belemerültünk a témába és elkezdtük taglalni a "melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás" féle kérdéseket. Korábban ugye azt mondta, hogy sok ezer évvel ezelőtt jött egy csoport a Naprendszerünkbe és elkezdett játszadozni a genetikánkkal. Az ő csoportja is genetikai értelemben véve puristának számított. Rámutattam a beszélgetésünk során, hogy ez pontosan ugyanaz, mint amiről ezek a szövegek szólnak. Honnan tudhatnák, hogy ők voltak az első emberek itt a Földön? Ki teremtette meg őket? Kik hozták őket ide, erre a bolygóra? És mindez sok más kérdést és témát is felvetett. Azt mondta erre: "Nem érzed úgy, mintha azt találgatnánk, hogy vajon ki tervezte a tervező tervezőjének tervezőjét? Valamikor lennie kellett egy eredeti lénynek, aki nem genetikailag jött létre. Az is kérdés persze, hogy ő hogyan jött létre." Szóval csak ültem ott és egyfolytában járt az agyam.

Sitchin alapvetően azt írja, hogy az Anunnaki-k földönkívüliek voltak. Idejöttek a Földre, hogy aranyat bányásszanak, majd megteremtettek egy primitív munkást, Adamu-t, akire a Biblia Ádámként hivatkozik. A papnő szerint ez a történet igaz, vagy sem?

A papnő szerint nem igaz.

Tehát az egész sztori hamis?

Az egész. Úgyhogy nagy kiigazításra lesz szükség. Nem feltétlenül kell nekem elhinni mindezt, ugyanis nagyon sok információ megtalálható erről. Nekem is el kellett végeznem egy kisebb kutatást erre vonatkozóan. Létezik egy weboldal, http://sitchiniswrong.com/, amelyen nagyon sok információ megtalálható. Az oldal szerzője egyértelműen elfogult bizonyos témákkal kapcsolatban, de az oldalon nagyon sok olyan információ szerepel, amelyek olyan kutatóktól származnak, akik nem tagjai a főáramlatú akadémikus tudománynak, mégis profi szinten tudják az akkád, sumér nyelvet és akik maguk is tanulmányozták ezeket az agyagtáblákat. És amikor mindezt megnéztem, magam is azt a következtetést kellett levonjam, hogy bizony igazuk van.

Megkérdeztem a papnőt, hogy mit gondolnak a saját eredetükről, és hogy hogyan fejlődtek fejlett civilizációvá. Mire azt válaszolta: "abban hiszünk, hogy a Föld egy érző életforma, akárcsak a Nap, és minden más a Kozmoszban is egy érző életforma. Mindannyian kifejeződései vagyunk a Földnek, és amikor meghalunk, visszatérünk a Föld tudatosságához. Ez volt az alap hitrendszerünk, amire a civilizációnkat építettük." Ezt nagyon érdekesnek találtam. Majd arról kezdett beszélni, hogy a Naprendszer és a galaxis is élőlény. Kreatív, érző életforma.

Akárcsak az Egység Törvénye szerint.

Mondtam neki, hogy hallottam a "Logosz" kifejezést és hogy ez pontosan erre vonatkozik-e. Nem vagyok egészen biztos ennek a szónak a jelentésében, de nagyon hasonló dologra vonatkozik, mint amit ő elmondott. És ekkor elmosolyodott és csak annyit mondott: "ez legalább olyan jó kifejezés rá, mint az összes többi".

Ez a szó rengetegszer szerepel az Egység Törvényében, és abban a Kozmosz intelligenciájára valamint a Nap intelligenciájára vonatkozik. Hogy egész pontos legyek, a könyvben az áll, hogy a Logosz az Egyetlen Végtelen Teremtő, az univerzum intelligenciája. Létezik egy galaktikus Logosz, ami a galaxis elméje és ez tervezi meg a galaxisban található összes intelligens civilizáció evolúciós „tananyagát”.

Ez összhangban van azzal is, amit a papnő elmondott. Lényegében tehát arról van szó, hogy hogyan keletkezik az élet, és hogy nem mindent a kozmoszban utazgató más fajok, vagyis olyan genetikai mérnökök hoztak létre, akik utazgatnak ide-oda, megteremtik és elültetik a "kétlábon járó élőlények" magvait. Elmondta ugyanis, hogy minden érző Naprendszer és galaxis rendelkezik egy bizonyos rezonáns, vibrációs mintázattal, ami meghatározza, hogy milyen életformák jönnek létre bennük. Az adott bolygó Naprendszerben elfoglalt helyzete meghatározza, hogy milyen típusú életformát próbálnak meg létrehozni rajta. És számos földi cikluson keresztül, a Föld és a Nap folyamatosan csak teremtette és teremtette a különböző érző, kétlábon járó életformákat, amikből aztán sok-sok faj alakult ki. Néhányuk kihalt a kataklizmák során, néhányukat pedig - az agresszivitásunknak köszönhetően - mi, vagyis a kevert felszíni faj irtottunk ki. Néhány faj pedig magányban él a Földnek olyan területein, amik el vannak rejtve előlünk.

Hát, ha esetleg nem olvasnád el az Egység Törvénye könyveket, akkor majd a Gömb Lények összeismertetnek téged néhány emberrel, akik el tudják magyarázni neked a benne foglaltakat:) Ugyanis ez mind-mind benne van a könyvben, pontosan erről beszélnek benne. Csak nagyon picike különbségek mutatkoznak. Az Egység Törvénye nem részletezi különösebben a korábban kialakult földi emberi civilizációkat. De a lényeg, amit most mondtál - és amit az Egység Törvénye is tanít - hogy az emberi forma a Logosz megtestesülése, kifejeződése. A Logosz és a Szó – a két dolog valójában ugyanaz - hozza létre a testet. Ha megnézed a Teremtés Könyvét: "kezdetben volt a Logosz. És a Logosz Isten volt, és a Logosz egy volt Istennel". Az Egység Törvényében úgy szerepel, hogy a Logosz a Kozmosz elméje és a Galaxis elméje, és ők egyek. De ugyanakkor különböznek is egymástól. Szóval ez nagyon-nagyon érdekes.

Ültünk az egyik asztal sarkánál és beszélgettünk. Majd ezt követően, a túra zárásaként, elhagytuk a könyvtár emeletét. Levitt engem egy második emeletre, ahol azt láttuk, hogy belső földi emberek csoportosan, az elméjüket kiterjesztve felszíni emberekkel kommunikálnak. Egy szinttel lejjebb volt az a helyiség, amit ők Feljegyzések Csarnoka néven emlegettek.

Ok. Térjünk vissza egy pillanatra a Logoszhoz. Szeretnék rámutatni néhány olyan dologra, amiről az Egység Törvénye könyvekben beszélnek, és amelyek nagyon érdekesek. Először is, azt mondják, hogy a Napunk megkülönböztethetetlen a Galaxis tudatától. A Nap maga a Logosz. A Föld bolygó pedig a Szublogosz, vagyis az algondolat és mi, emberi lények pedig a szub-szub logoi, vagyis al-al Logosz vagyunk. Tehát mi is a részét képezzük az egésznek, hasonlóan a fraktál elmélethez, amikor is ha egyre közelítesz felé, ugyanazt az ismétlődő mintázatot fogod kapni.

Az Egység Törvénye könyvekben magyarázatként az szerepel, hogy az univerzum pontosan ehhez hasonlít. Ugyanannak a kozmikus elmének a megtestesülése, amely végül mindent megteremtett. És mi vagyunk ez az elme, mindannyiunkban elég erő van ahhoz, hogy az egész univerzumot újra lehessen alkotni belőlünk. És úgy gondolom, hogy jelenleg eléggé meg vagyunk fosztva a saját erőnktől. Nagyon óvatosan elrejtették előlünk azt, hogy valójában milyen fokig vagyunk a Kozmoszhoz kötve. A belső földiek szerint van-e egyáltalán bármi igazság a sumér agyagtáblákon? Lényegében ők lennének az Anunnakik?

A papnő azt mondta, hogy a sumér agyagtáblák nagyon pontosan leírják annak az időszaknak a történelmét és lényegében szó szerint vehetők. Azt is elmondta, hogy néhány szanszkrit iratban további érdekes információk találhatók a Föld feletti és a csillagokban történt eseményekről.

Tehát például a Védák-ban, a Vendidád-ban, a Mahabharata-ban?

Igen. Beszélgettünk az ősi mítoszokról, és arról, hogy hogyan is áll a felszínen élő emberiség a mítoszokhoz. A jelenleg ismert mítoszaink közül sok egészen ősi időkig megy vissza.

Hát, ha megnézzük például a Krisna ábrázolásokat, amiken ugye kék bőrszínnel mutatják be és azt mondod, hogy volt egy csoport odalent, akiknek szintén kék színű bőrük volt... A Mahabharata pedig beszél a vimanákról, amik képesek keresztül repülni a hegyeken, pontosan úgy, ahogyan te is láttad. Lehetséges hát, hogy ezek ugyanazok az emberek lennének, akik abban az időben itt háborúzgattak a felszínen?

A tanácskozás során elő is került ez a téma, hogy ez a csoport nyílt csatákat vívott az égben ezekkel a földönkívüli fajokkal és mindezt a Föld felszínén élő emberek látták a jelenleg ismert történelmünk során.

És ez kapcsolódik a szőke, kék szemű görög istenekhez is, akik az Olümposzon éltek és akik, úgy tűnt, hogy felrepültek a Föld felszínéről és eltűntek!

Igen.

rejtély rejtélyek összeesküvés ősi idegenek bizarr anunnakik sumerok zecharia sithcin


Megtekintések száma: 195682





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet