Erre nincsenek szavak: iszlám témájú játszóteret nyitottak Berlinben!

2017. december 9., szombat
A német önfeladás - vagy inkább önakasztás - újabb mérföldköve. Mindenki erről a játszótérről beszél!

Szerintetek van még ennél felháborítóbb? miközben a keresztény szimbólumokat a SZOLIDARITÁS jegyében rendre eltűntetnek Európából, lesatírozzák egyes élelmiszerek csomagolásáról, és szobrokat bontanak el, addig a kettős mérce ezer százalékon pörög.

Ugyanis nemcsak hidzsábos Barbie figurák jelennek meg, de egy iszlám tematikájú játszótér is megnyílt a nagyközönség előtt Berlinben.

Értitek? Berlinben... a nagy német birodalomban! Nem csak Hitler forogna a sírjában, hanem minden jóérzésű ember, aki valaha a német földért adta az életét egykoron.

A Die Welt írta meg, hogy a játszótéren több iszlamista szimbólum is található. Az egyik mászóka egy mecsetre hasonlít, a tetején egy félhold is helyet foglal, a fából készült figurák fejére pedig turbánt raktak.

Annak ellenére, hogy már az építés közben is nagy port kavart, csütörtökön megnyitották a nagyközönség számára a játszóteret

gyakorlatilag arról van szó, hogy egyfajta vallási intézményekké alakítják át a játszótereket.

A hatóságok tagadták, hogy a közelben állomásozó rendőrök azért lennének a helyszínen, mert védelemre szorul a játszótér, amelynek kinézete sokakat felháborított.

De nézzük csak: ha Európában valahol egy ugyanilyen KERESZTÉNY játszótér épülne, keresztekkel mint szimbólumok, azonnal kitörne a liberális hiszti!

Néhány hét múlva pedig porig lenne gyalulva a szóban forgó játszótér...

Nem tudjuk, mi folyik az EU vezetésének fejében, de abban biztosak vagyunk, hogy szürreálisan nagy bennük a baj...

A német önfeladás eme mérföldkövére majd úgy emlékeznek vissza a németek, mint a nap, amikor már mindenük "aladták" az inváziós bevándorló "hadseregnek".

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség politika iszlám bevándorlás botrány felháborító


Megtekintések száma: 38404

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet