Erre vajon mi lehet a magyarázat?

2017. július 8., szombat




Alec Baldwin és az USA 13. elnöke közötti megdöbbentő hasonlóság csak a véletlen műve lenne?

Ismered Millard Fillmore nevét? Ő volt az Amerikai Egyesül Államok 13. elnöke, aki 1850-től 1853-ig kormányozta az államokat.

Elnöksége után csatlakozott a nativista Semmittudók mozgalmához, a Polgárháború alatt Lincoln ellen állt ki és az Újjáépítés időszakától kezdve Andrew Johnson elnökségét támogatta. Ezek nyomán a 10 legnépszerűtlenebb amerikai elnök egyikeként tartják számon.

De nem is ez az érdekes benne. Hanem az, hogyha egymás mellé tesszük a róla készült portrét, és Alec Baldwin színész képét, kísérteties hasonlóságot vehetünk észre...

Sokan arra gyanakodnak, hogy egyfajta időutazás lehet az egésznek a hátterében, míg mások azt az összeesküvés elméletet szőtték az eset köré, hogy a színész valójában örök életű, és ő maga volt Millard Fillmore, aki "halála után" új személyazonosságot szerzett magának, és így él folyamatosan.

Mikor gyanús lesz, hogy nem öregszik, akkor az összeesküvés szerint ismét megrendezi halálát, majd új iratokra és papírokra szert téve másnak adja ki magát, új életet kezdve.

Valójában a hasonlóság csak egyfajta véletlen, legalábbis a legtöbb szkeptikus azon a véleményen van, hogy itt nincs többről szó, mint egyfajta bizarr véletlenről.

Ilyen fajta hasonlóságok nem ritkák a történelem során, ugyanakkor egyesekben felvetik a reinkarnáció elméletének valódiságát. Vagyis, hogy egy emberi lélek akár többször egymás után leszülethet hasonló testekbe, hogy beteljesítsen egyfajta kozmikus végzetet.

Bármi is a magyarázat Alec Baldwin és Millard Fillmore megdöbbentő hasonlóságára, valószínűleg sokakban további vitákat fog kelteni...

OSZD MEG másokkal is!

paranormál hihetetlen bizarr időutazás reinkarnáció


Megtekintések száma: 200226





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet