Erzsébet királynő szerint a harmadik világháborúnak 2017-ben el kell kezdődnie?

2017. április 24., hétfő




A megdöbbentő és váratlan kijelentés állítólag egy szűk barátokkal, és családdal tartott összejövetelen hangzott el.

A mai politikai, gazdasági, és egyéb helyzet miatt egyre inkább azt lehet mondani, hogy az egyes nemzetek közötti viszony pattanásig feszült, és szinte a levegőben lóg egy harmadik világháború lehetősége.

Mindezt csak előretolja az, hogy másfél éven belül óriási recesszióra, válságra számíthatunk, ami szintén katalizátorként hathat egy harmadik nagy világégés irányába.

Nemrégiben a Brit uralkodónő, Erzsébet királyné olyat mondott a szűk családi körének mely igazán hátborzongatóan hatott.

Azt mondta ugyanis egy családokat, barátokat szűken összetömörítő titkos rendezvényen, hogy "A harmadik világháborúnak idén el kell kezdődnie!".

Megdöbbentő kijelentés, az már egyszer biztos. De mennyi alapja van, és miért mondhatta - már ha egyáltalán tényleg így volt?

A belső információk szerint - melyeket tessék fenntartásokkal kezelni - Erzsébet királyné olyan belső dolgokról tud, melyek az illuminátusokhoz köthetően.

Van rálátása a dolgokra, és a háttérhatalmak működésére világszerte. Ezen folyamatokból pedig kiolvasható, hogy az illuminátusok világuralomra való törekvése hamarosan újabb szakaszába lép: megérett a világ a harmadik világháborúra.

Az információkat egyébként egy névtelen informátor szivárogtatta ki, aki állítólag A Windsor-kastély egyik belső embere volt, és jelen volt ezen a szűk körű partin.

"Erzsébet királyné gonosz mosollyal mondta, hogy a harmadik világégésnek idén el kell kezdődnie" - állította.

Mindezt az illuminátusok fogják elkezdeni, hogy ezzel is egy új fázisba lépjen az emberiség, és az emberi népességcsökkentő program, az Agenda 21.

2017 végére a világ felismerhetetlenné válik, ahogy az illuminátusok erőre kapnak, és elkezdik kirobbantani a világháborút.

A királynő arról is beszélt a névtelen forrás szerint, hogy az új emberiség létrejöttéhez elengedhetetlen, hogy most egy sötét időszak következzen, mely az emberi történelem talán legsötétebb, legnyomorúságosabb pillanata, időszaka lesz.

Az információk alapján a kataklizma után egy Új világkormány alakul, és az emberiség békében él egymással. Legalábbis ez a hamis ideológia az, amit az emberek felé táplálnak, holott totális kontroll alatt lesz az egyén, és állandó megfigyelés alatt.

A fenti történetet tessék fenntartással kezelni. Ugyanakkor remekül rámutat napjaink vészjósló hangulatára, és folyamataira.

Ha pedig valóban igazat állít az anonim bennfentes, akkor 2017 lehet a béke utolsó éve az emberiség számára…

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés eltitkolt tények harmadik világháború globális kataklizma illuminátusok agenda21


Megtekintések száma: 89810





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet