Essiac: a gyógynövény elixír, melyet a gyógyszeripar dugott el a világ elől

2018. május 29., kedd




Ha nem lehetetlenítik el a kitalálóját, és felkarolják, ma lehet, hogy egy betegségmentes világban élnénk. De a profithoz jobban ragaszkodtak!

Létezett egy olyan különleges keverék, amit egy indián törzs fejlesztett ki.

Ez a különleges ital ezerféle bajra és nyavalyára jó volt, többek között óriási eredményeket tapasztaltak vele rákos betegeken.

Egyáltalán nem véletlen tehát, hogy idővel a gyógyszeripar is felfigyelt rá, és eleinte megpróbálta megszerezni magának, sőt, szabadalmaztatni.

Amikor azonban ez nem ment, fogták, és elsöpörték a Föld színéről....

René Caisse egy kanadai nővér volt, aki nélkül ez a feltehetőleg Ojibway indián eredetű gyógytea bizonyára feledésbe merült volna. Caisse egy mellrákját ezzel kigyógyító betegtől tudta meg az eredeti leírást valamikor 1922 körül. 

Azt is észrevette, hogy kifejezetten jó hatással van a rákra. Hamarosan nagy híre ment a különleges főzetnek, és az Essiac tea lassan világhírre tett szert.

A gyógyszeripar ekkor már dááz szemekkel figyelte, és próbűlta megkaparintani a szabdalom jogait, de René nem engedte ki a kezei közóül, ő ingyenesen vagy legalábbi smegfiezthető áron akarta kínálni az emberek számára.

René sohasem merte azt állítani hogy az általa ismert gyógynövény-szer rákgyógyító.

Csak azt hangoztatta, hogy az Essiac daganat-csökkenést idézett elő bizonyos rákos eseteknél (az esetek kb 25%-ánál), teljes felépülést másoknál (kb 8%), meghosszabbította az életet a legtöbb esetben és szinte mindenkinél csökkentette a fájdalmat, szenvedést. Csak azoknál volt igazán sikeres, akiknél a létfontosságú szervek egészségesek maradtak.

René közvetlen közeli barátnője, Mary McPherson, aki Renét még a 30'-as évektől ismerte, és akinek a rákos édesanyját és a férjét René korábban sikeresen kezelte.

Az Essiac titkát René Caisse sokáig nem árulta el. Attól tartott, hogy a szert vagy túlságosan drágán fogják árulni, vagy egyszerűen eltüntetik. Tisztán átlátta a gyógyászat profitérdekeltségeit.

Sajnos heves ellenállása a gyógyszeripar profitéhes érdekcsoportjait méginkább arra sarkallta, hogy félreállítsák az útból.

Közvetlenül René Caisse halála után a Kanadai Egészségügyi Minisztérium minden fellelhető iratot megsemmisített. Ma ugyan fellelhetők receptek, ezekről egyikről sem lehet teljes bizonyossággal megállapítani, hogy köztük van-e egyáltalán az eredeti Essiac recept.

OSZD MEG másokkal is!

egészség rákgyógyszer gyógyszerlobbi essiac


Megtekintések száma: 40309





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet