Észak-Korea kilőtt egy interkontinentális rakétát Európa felé?

2017. október 1., vasárnap




Szub-Szaharai régióban - Európa felé haladva - egy interkontinentális rakétára hasonlító objektumról készített képet egy műhold.

Jelenleg azon gondolkodik a világ, hogy pontosan mi tűnik fel a Sat24 felvételén. A szóban forgó anomáliát hihetetlen sebességgel száguldott, és valahol Szudán területe felett volt látható egy ideig.+

A legtöbbeknek azonnal Észak-Korea jutott eszébe, és az, hogy a diktatúra az elmúlt időszakban az egész világot megfenyegette már egy esetleges atomháborúval.

A tárgy hosszúkás alakú volt, és semmihez sem hasonlított, amit az ember valaha is épített.

A titokzatos valami 9:30 után tűnt fel. Akkor még semmit nem lehetet látni, de pontosan 10:00-kor láthatóvá vált.

Mindannyian tudjuk, hogy Afrikában háborúk dúlnak, de senki sem érti, mit keres ott egy ekkora objektum, ami egy mesterséges szerkezetnek látszik.

Egyelőre mindenki csak találgat.

Egyesek szerint földönkívüli anyahajót láthatunk a felvételen, mások szerint egy titkos katonai program egyik eszközét működés közben.

Megint mások - és ők vannak a legtöbben - szerint Észak-Korea egy újabb, minden eddiginél hatékonyabb és nagyobb hatótávú interkontinentális rakétát tesztelt.

Lehetséges lenne? A szakértők szerint kizárt, hogy olyan messzire eljuthattak volna egy ilyen rakétát ráadásul más országoknak érzékelniük kellett volna.

Ráadásul nem indokolt hogy miért éppen Afrika felett, Európa irányában jelent volna meg, hiszen Észak-Korea elsősorban katonai ellenfelére, Japánra, vagy az Egyesült államokra mérne csapást, ezt többször is hangoztatta.

OSZD MEG másokkal is!

hihetetlen bizarr észak-korea atomháború háború


Megtekintések száma: 110977





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet