Észak-Korea titokban elkezdett fegyverkezni: nukleáris és rakétaprogram fenyeget!

2019. augusztus 8., csütörtök
Nyilvánvaló, hogy mi zajlik a világban. Fontos, hogy lássuk, mi a pontos szerepe az észak-koreai diktátornak és a diktatúrának, melyet kiépített.

A világon mindig is szükség volt olyan bábállamokra, amikkel aztán példát lehet statuálni.

Amivel fel lehet hívni a figyelmet arra, mennyire törékeny is a világbéke, és hogy mennyire nagy szükség van az olyan stabilizáló szuperhatalmakra, mint Amerika.

Az USA nem véletlenül volt minden fenyegetőzés és a korábbi rossz viszony ellenére elnéző Észak-Koreával.

Az elmúlt hónapokban az is kiderült, hogy Észak-Korea nem állt le a rakéta kísérletekkel, sőt, újabb fokozatra kapcsolt.

Egy sejtés szerint - egyelőre csak elmélet - nem kizárt, hogy amrikai-észak-koreai összefonódás van.

Az USA látszólag Dél-Koreát is támogatja, és békítő szerepben lép fel.Valójában csak elkezdte fölhelyezni a globális sakkjátszmához szükséges bábokat...

Észak-Korea még lopott vagyonra is szert tett, ami sokak szerint megint csak az amerikaiak tudtával történt, akik szándékosan nem akadályozták ezt meg.

Egy titkos ENSZ-jelentés szerint Észak-Korea 2 milliárd dollárt lopott hackerek segítségével, részben ebből a pénzből finanszírozva fegyverkezését.

A cél ugyanis az, hogy a Közel-Kelet mellett a koreai-félszigeten is kirobbanjon majd egy nagy konfliktus.

Az USA mögött álló hatalmi erők talán rájöttek arra, hogy a Közel-Keleten tomboló parázs begyújtása nem lesz egyszerű és elég sem ahhoz, hogy Európára és a világ más részeire is átterjedjen a háború.

Ehhez több egyidejűleg kialakuló világháborús gócra van szükség...


Megtekintések száma: 43777

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet