Észleled ezt a 4 jelet? Akkor képes vagy az 5. dimenzió "érzékelésére"

2020. február 16., vasárnap




Az ötödik dimenzió nem egy konkrét hely, hanem a tudatosság egy bizonyos szintje, amelynek érzékelésére nem mindenki képes! Kezdetben nehéz lehet felismerni ezt a képességet, viszont vannak jelek, amelyek arra utalnak, hogy nem áll távol tőled az ötödik dimenzió érzékelése.

Egy szép nap, ami talán nincs is olyan messze, a Föld egy olyan hely lesz, ahol harmónia és szeretet fog uralkodni, és az emberek egymást támogató közösségben fognak élni.

Az ötödik dimenzió már 2012-ben elkezdődött, de hosszú és rögös az út, míg a Föld a szeretet, a béke és a harmónia uralkodóvá válik. A változás leginkább azok számára lesz a legnehezebb, akik ellenállást tanúsítanak, és nem hisznek egy új, tökéletesebb világ megszületésében.

Az alábbi jelek arra utalnak, hogy érzékeled az ötödik dimenziót!

Úgy tűnik, hogy valami fura változás van az életedben, amit egyáltalán nem tudsz megmagyarázni. Sokkal nyugodtabbnak érzed magad, vagy épp ellenkezőleg, állandó nyugtalanság gyötör. Ezt az állapotot szavakkal, vagy testi érzetek szintjén nem tudjuk kifejezni, viszont érezzük, hogy energetikailag valami más. Olyan, mintha egy ideje más lencsén keresztül szemlélnénk a világot.

2. Nincs többé döntéskényszer

A három dimenziós világot a “jó” vagy “rossz” választások jellemezték, azonban az ötödik dimenzióban szinte egyáltalán nem érdekel, hogy nem tudunk helyes döntést hozni. Felszabadulunk a ego nyomása alól, nem mutatunk elleneállást, és többé nem akarjuk irányítani a világot. Átadjuk magunkat a megérzéseinknek, a szívünk szavára figyelünk. Megerősödik a hitünk, és számos olyan dolgot tapasztalhatunk meg a segítségével, amely szükséges a fejlődésünkhöz.

3. Spirituális oldalról közelíted meg az életedet

Azok, akik a három dimenziós szinten rezonálnak, állandóan hibásokat keresnek a rossz dolgok miatt, és végtelenül örülnek, ha valami jó történik az életükben. Az ötödik dimenziót érzékelők viszont tudják, hogy a jó, és rossz dolgoknak egyaránt szerepe van az életben, átadják magukat a Sors akaratának, és nem akarják irányítani az életet. Minden helyzet, amin keresztül megyünk, tanít valamire.

4. Bármerre is mész, az embereket szépnek látod!

Amikor elkezdünk az ötödik dimenziós szinten vibrálni, akkor a belső szépségünk kivetítődik a világra, és mindent/mindenkit szépnek és tökéletesnek látunk. A világ sokkal szebb lesz, megnyílnak előttünk az ajtók, mindenki kedves és szeretetteljes lesz.

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: Filantropikum.com

érdekes ezotéria


Megtekintések száma: 495314





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet