Észrevették, hogy egy fehér ruhás nőalak áll a katari út szélén. Amikor közelebbről megnézték, megfagyott az ereikben a vér!

2017. november 12., vasárnap




Ijesztő videó egy kísérteties idős női alakról, aki két határőr autója után eredt az éjszaka sötétjében. Boszorkányt sikerült lencsevégre kapni, vagy valami mást?

Még ma is rejtély övezi azt a videót, mely néhány éve kezdett el keringeni az interneten. rengeteg magyarázatot. teóriát gyártottak azóta arról, hogy a két riad autós kivel, vagy mivel találkozott a sivatagos éjszakai út szélén, azonban az igazsághoz senki sem jutott közelebb.

boszorkany-az-ut-szelen

A felvételen látszik, hogy két autós - akik közül az egyik nagyon meg van ijedve - észrevesznek az út mentén egy fehér lepelbe burkolt idős női alakot, görbe bottal a kezében. Arcát szinte alig lehetett kivenni hosszú, fekete, fürtökben lógó hajától.

Az autósok nem mertek közel menni hozzá, de mikor a boszorkány-szerű alak megindult a kocsi felé, úrrá lett rajtuk a pánik. Folyamatosan araszoltak előre, miközben próbálták megfigyelni üldözőjüket, aki kora ellenére rendkívüli gyorsasággal követte őket.

Az autó lámpái időnként sejtelmesen pislákolni kezdtek, mintha valamiféle interferencia lépett volna fel. 

A videó végén, mikor elég közel kerül a kísérteties alak az autóhoz, félelmetes, szinte földöntúlinak ható sikolyokat ad ki magából az idős nő, mire az autóban ülők annyira megijednek, hogy teljes sebességgel elhajtanak a helyszínről.

Hogy ki vagy mi lehetett a rejtélyes alak, senki sem tudja, de a legtöbben arra tippeltek, hogy valamiféle boszorkányt sikerült lencsevégre kapni. 

Annyit tudni lehet, hogy az incidens valahol a Katar-környéki határnál esett meg, és az autóban ülő férfiak határőrökként szolgáltak az éjszaka.

A boszorkány elmélet akkor terjedt el, amikor az esetet kapcsolatba hozták egy korábbi hírrel, mely a felvétel elkészülte előtti hónapban esett meg, 2014 szeptemberében. 

Egy zavart, ismeretlen személyazonosságú nő állított meg egy autót azzal, hogy nem-e tudják elfuvarozni valahová.

A Katar határa mentén kanyargó utak valóban úgy néznek ki, mint a felvételen látott út... (lent)

sivatagi-ut

A nőnek ijesztő tekintete volt, ezért az autósok végül elhajtottak. Beszámolójuk szerint az idős hölgynél különféle, boszorkánysághoz köthető dolgok voltak, így gondolkodás nélkül tovább hajtottak. Mindez szintén a Katar határnál történt meg... Csak egy véletlen egybeesés?

Mindenesetre az ijesztő boszorkányt azóta nem látta senki, többé nem jelent meg az éjszakai út mentén.

paranormál bizarr ijesztő durva boszorkányok


Megtekintések száma: 172947





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet