Éterből manifesztálódó objektumot filmeztek le?

2017. december 29., péntek
Egy nemrég előkerült felvételen szokatlan fénylő objektum látható.

Nagyon érdekes, és egyben rejtélyes felvételt tett közzé egy férfi, aki az 51-es körzet közelében tartózkodott, amikor felfigyelt valamire az égen.

Ez a valami szokatlanul erős fényt bocsátott ki. Először azt gondolta, hogy talán valamiféle meteor, vagy hullócsillag. Azonban ahogy tovább nézte, rá kellett jönnie, hogy valami egészen mást lát.

Méghozzá valami olyat, ami se nem űrszikla, sem nem üstökös. De még csak nem is csillag, vagy visszaverődés.

Egyértelműen egy objektum volt. Egy gyorsan mozgó, időnként irányvektort változtató gömb alakú tárgy, mely olyan erős fényt bocsátott ki, hogy semmilyen részletet nem lehetett belőle kivenni.

A férfi még ekkor is inkább arra gondolt, hogy talán a Nemzetközi űrállomást látja, amit a Nap világít meg az űrben. Azonban nem lehetett, mivel ez a valami irányt változtatott, és a végén hihetetlen sebességre gyorsult.

A szakértők, akik már látták a felvételt, egyöntetűen azt állítják, hogy valamiféle repülő szerkezet látható a videón, de azt ők sem tudták megmondani, hogy micsoda lehet.

Ráadásul, ha jól megnézzük a felvételt, a szokatlan tárgy mögött még feltűnik homályosan egy másik is.A férfi elmondása szerint olyan volt, mintha ez a valami az égen keresett volna valamit. Néha lassított, néha felgyorsult, és ami nagyon furcsa volt, hogy semmilyen hangot nem adott ki magából, holott máskor minden hasonló repülő szerkezetnek lehet hallani legalább halkan hangját.

Az a sebesség, amivel a végén eliszkolt pedig egyenesen hangrobbanással járna, amit a hangsebesség átlépésekor keltett volna. Ilyet azonban nem hallani.

Sokak - akik látták a videót - úgy tartják, hogy vagy egy idegen űrhajó látható a felvételen, vagy pedig egy olyan titkos katonai technológia, mely dematerializációs anyagokból épült fel.

Ez azt jelenti, hogy a szerkezet képes semmivé válni, majd újrarendeződni a tér egy másik pontján.

Szerinted mi látható a felvételen?

OSZD MEG másokkal is!

paranormál megmagyarázhatatlan ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 27455

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet