EU: milliárdokat költenek integrációra, és a messziről jött idegenekre, miközben saját polgáraik ÉHEZNEK!

2017. november 26., vasárnap




A létminimum alatt élő emberek hangja nem ér annyit, mint egy bevándorló falkáé. Hogy is van ez? OSZD MEG másokkal is!

Az Európába áradó bevándorlók téli megsegítéséről döntöttek néhány hete az Európai Unió vezetésében. Euró milliárdokat fognak elkölteni arra, hogy segítség őket ebben az időszakban, étellel, itallal és meleg szállással lássák el őket.

Mindeközben az Európai Unión belül számtalan országban összességében TÖBB MILLIÓAN élnek a létminimum alatt.

Sokaknak gondot jelent a tüzelés és a mindennapi megélhetés.

Az ő nevükben szeretnénk megkérdezni a kedves EU vezetőket: a bevándorló, messziről jött IDEGENEK - kiknek idegen szívük van Európa irányába - miért érnek jóval többet a szemükben, mint saját polgáraik?

Az a baj, hogy ők nem tökéletes fogyasztók? belőlük nem tudnak úgy profitálni a multik, és a nagyvállalatok, mint a gondolkodni nem nagyon tudó, ösztöneikre hallgató, túlköltekező migránsok, akiket még meg lehet "nevelni", hogy szerves "túlfogyasztóvá" váljanak a kontinensen?

Vagy az ő életük nem érétkes már az EU vezetőségének szemében?

Hagyjuk cserben európai honfitársainkat messziről érkező idegenszívűek miatt? Miközben generációk óta több nemzedék ontotta vérét azért, hogy ma Európa olyan legyen, amilyen: FÜGGETLEN és NAGY.

Miközben emberek fagynak meg, apák dolgoznak túlórázva a hidegben a fiaikért, anyák robotolnak éjt nappallá téve a betevő falatjukért, addig bevándorlók pihennek fűtött luxushotelekben, EU-s pénzekből.

Igen, eljutottunk erre a pontra. Amikor a rendszer ellenségnek tekinti a saját fajtáját, és idegeneket fogad tárt karokkal, miközben a földbe tapossa azokat, akik tényleg segítségre szorulnának.

De vajon menthető még a világ, ha ennyi rossz dolog történt már? Fel lehet-e innen építeni egy újabb, sokkalt tisztább világot?

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség európa politika botrány felháborító


Megtekintések száma: 28741





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet