“Európa a miénk” üvöltik a Soros-hajókon az érkező menekültek - VIDEÓ

2018. július 9., hétfő




A felvétel, amin mindenkinek el kellene gondolkodnia: tényleg ezeket engedjük befelé folyamatosan Európába? Normálisak vagyunk?

A nyugat-európai babzsákfoteles forradalmárok legújabb sportja életveszélyes körülmények között migránsok százezreinek az utaztatásából áll.

Általában Líbia partjaitól Olaszországig, vagy legújabban Spanyolországig hozzák őket, ahol majd a baloldali médiumoknak megpróbálják elmagyarázni, hogy ezek az emberek a jobb élet reményében vágtak neki az útnak. Persze azt már tudjuk, hogy a valóság teljesen más.

Az Afrikából érkező “menekültek” elsősorban emberkereskedőket tömnek ki bazi nagy összegekkel, hogy azok Európába hozzák őket, ahol a kiterjedt szociális juttatásoknak köszönhetően az otthoni életszínvonaluk 100 vagy jobb esetben 200 szorosán élhetnek Berlin, vagy Stockholm külsőn. 

A számításban leginkább akkor csúszik hiba, amikor a becsületes muszlim emberkereskedők lenyúlják a pénzt, és gumicsónakokban indítják útnak a migránsokat, akiket aztán az NGO-hajók megmentenek és óriási médiafelhajtás közepette letelepítenek valamelyik balek nyugat-európai országba.

Ha képet szeretnénk kapni arról, hogy miként is gondolnak Európára az afrikai migránsok, akkor érdemes megnézni az osztrák Unzensuriert (Cenzúrázatlan) online portál által közölt hátborzongató videót.

A videóra rábukkanó Polgárportál megjegyzi, hogy az úgynevezett “menekültek” viselkedése önmagáért beszél. 

Nagyobb részük már a csempészhajókon fenyegetően agresszív, iszlamista üzeneteket üvölt a világba.

Európa a miénk!

A gyarmati státuszt épp, hogy maguk mögött tudó törzsi közösségekben szocializált emberek azt üvöltik a liberálisok hajóin, hogy Európa az övék.

Ez a félelmetes dokumentáció az állítólagos “védelmet keresők” hozzáállását illusztrálja, akik éppen olyan állapotokat hoznak Európába, amelyek elől el kívánják hagyni szülőföldjüket.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség európa politika menekültek botrány


Megtekintések száma: 37391





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet