Európa és a Nyugat alkonya: evolúciós végítélet zajlik?

2017. december 23., szombat




A bevándorló tömegek és párhuzamos társadalmak átveszik az Európa feletti irányítást?

A nyugati civilizáció hanyatlása elkerülhetetlen. Olyan szinten bomlik nem csak a társadalom, hanem a kultúra és a család, mint modell, hogy az egy lassú, de biztos haldoklást vetít előre.

Emellett a nyugati ember biológiai órája is nagymértékben ketyeg. Ez pedig azt jelenti, hogy a férfiak spermiumszáma, a nők termékenysége is drasztikus mértékben lezuhant.

Ez magával vonja, hogy egyes fejlett nyugati országok népességszaporulat annyira kicsi, hogy az már visszafordíthatatlan népességszámbeli hanyatlást fog eredményezni.

Vagyis szép lassan kihalhatunk...

A fehér ember haldoklik. A fehér ember nem soká ki fog pusztulni, mivel a reprodukciós rátája a friss, visszamenőleges kutatások szerint hihetetlenül alacsony.

Ennek okát nem tudják a szakemberek, azt viszont kimutatták, hogy a fehér férfiak spermaszáma szintén lecsökkent, emellett a gyermekvállalási kedv is egységesen zuhant. Mintha a modern világegyfajta átka vagy lépfenéje sújtana minket.

Sokak szerint ez azért is lehet, mert míg a rossz körülmények evolúciósan mozgatják az emberi szaporulatot, hogy reprodukálja magát, és minél többen legyenek, addig a jólét éppen ellenkezőleg hat.

20-30 éven belül nem Kína, hanem India lehet a legnagyobb lélekszámú ország, és összességében az Afrikai kontinens népességnövekedése lesz a legnagyobb, míg Európa, Amerika, és a világ többi része drasztikusan veszít népességéből.

"Befeketedik az emberiség" - sokak szerint ez lehet a fajunk jövője, és minden rasszt tisztelve ez egyeseket nagy aggódással tölt el.

Ha valaha meg tudnánk nézni a Földet a távoli jövőben, elképzelhető, hogy túlnyomó többségben színesbőrű, vagy fekete embercsoportok alkotnák a fajunk egyre burjánzó társadalmát.

Sokan megoldásokat sürgetnek, és megpróbálnak támpontokat próbálnak adni arra, hogyan lehetne újra emelni a nyugati embercsoportok és úgy általában a fejlett országok népességszaporulatát.

A gond csak az, hogy ehhez már túl késő lesz lassan. Európán belül 2050-re kisebbségben lehetnek a fehérek, akárcsak Amerikában.

OSZD MEG másokkal is! 

érdekes érdekesség európa politika


Megtekintések száma: 14886





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet