Európa és a nyugat végleg elesett: erősödnek az állam szöveteiben burjánzó párhuzamos társadalmak!

2017. november 1., szerda
Európa felégetése zajlik!

Komoly a baj Európában, de általánosságban véve az egész nyugati világban is.

Arról van szó ugyanis, hogy bár az Iszlám Államok fizikailag ugyan megsemmisítették, az ideológiája minden nemzet bizonyos társadalmai rétegeibe beitta magát.

A globalizáció és az ennek a hatására is részben létrejövő bevándorlás együttesen teremtettek olyan multikulturalista társadalmakat, ahol a kisebbségi csoportok párhuzamos államként, úgynevezett deepstate-ként viselkednek.

Európában számtalan no-go zóna van.

Ezek olyanok, mintha államok lennének az államban. Gennyes fekélyek az európai államok arcán, melyek burjánzani kezdtek, és ideje lenne kimetszeni őket.

A no-go zónákban már nem az európai törvények uralkodnak, hanem a saria, és muszlim törvények, ez pedig szégyen és gyalázat az EU vezetésre számára.

Az EU és az egész nyugat egy olyan lépfenét szabadított magára, mely felzabálja belülről...

A bevándorlós társadalmak párhuzamos társadalmakként kezdenek viselkedni. Felfegyverzik magukat - erre rengeteg bizonyíték van, kiképzőbázisoktól kezdve a rejtett konténerekben való csempészett fegyverekig - és megpróbálják meggyengíteni a nemzetállamokat.

Egy olyan módszeres, demográfiai hadviselés és háború zajlik, mely már egy ideje tart.

Kultúrák, ideológiák háborúja zajlik... mindez a fejünk felett, hamarosan egy globális polgárháborúba sodorva fél Európát.

Mindemellett az EU az egészhez - sokak szerint szándékosan - még asszisztál is.

Ott van például az EU új, migránsbeléptető tervezete is.

Ez olyan felső korlát nélküli betelepítési rendszert hoz létre, amely megszünteti a tagállamok felelősségét a határvédelemben. Ez pedig beláthatatlan következményekkel fog járni.

Nem menekültekről van szó, senki nem mondja ezt, hanem azokról van szó, akik benyújtják a menedékkérelmüket, tehát amit minden illegális bevándorló is megtett.

Ha egy civil szervezet vagy NGO vállalja egy menedékkérő vagy csoport megsegítését, akkor abban a tagállamban élvez előnyt az áthelyezésük.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség európa politika iszlám bevándorlás


Megtekintések száma: 172192

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet