​Európa öngyilkossága: ezt az iskolákban is vetíteni kéne minden európainak (magyar felirat) – videó

2021. december 19., vasárnap




Európa öngyilkosságot követ el.

Ez hogy történhetett?

Ebben a videóban Douglas Murray, az “Európa furcsa halála” című könyv szerzője magyarázza el Európa közeledő bukásának két fő okát.

És akkor jöjjön néhány nagyon komoly tény, ami valószínűleg mindenkit el fog gondolkodtatni Európa lassú leépítéséről.

A szigorúbb bevándorlási politikát követelő közvélemény ellenére Európa támogatja a tömeges bevándorlást, főleg muzulmán többségű országokból.

Az európai politikusok azt állítják, hogy támogatják a demokráciát, azonban a bevándorlással kapcsolatban nem hallgatnak a saját polgáraik véleményére.

Miután éveken át sikertelenül próbálták a menekültek a helyi társadalomba integrálni, európai vezetők 2011-ben bevallották, hogy Európában kudarcot vallott a multikulturalizmus.

A nem nyugati országokból érkező csoportok legújabb tömeges bevándorlását Európába a bűnözés és az erőszak jelentős növekedése követte.

Európa vakmerő bevándorlási politikája azt mutatja, hogy Európa elvesztette önmagába, meg-győződéseibe, tradícióiba, sőt még legitimitásába vetett hitét is.

Az európai vezetők „multikulturális” bevándorláspolitikájának eredményeképp megnőtt a radikális iszlám fenyegetése Európában.

Az európai vezetők elkötelezettsége a tömeges bevándorlás engedélyezésére részben az Európa múltjával kapcsolatban érzett bűntudat következménye.

Csak olyan emberek képesek engedni Európa elpusztítását az integráció nélküli tömeges bevándorlás által, akik nem tudják, hogy mennyire szerencsések.

Ez pedig alapjaiban fogja megváltoztatni a kontinens jövőbeli képét.

Ne feledjük, a menekültek lassú integrációja nem állt meg.

Az EU vezetése napjainkban is minden létező módon próbálja elérni, hogy a legtöbb migrációs útvonal legalizálva legyen.

Sőt, Merkel és társai nemrégiben egy afrikai találkozón írták alá Európa végső, halálos ítéletét, melyben kvázi törvényessé tették a bevándorlást a harmadik világból.

Emiatt pedig meg vannak számlálva a nyugati civilizáció napjai…


Megtekintések száma: 4002





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet