Európa végnapjai: üresen konganak a templomok, teltház a mecsetben - A Magyar Királyi Szent László Lovagrend közleménye

2017. október 14., szombat
Csupa igaz szavakat írnak le, melyekkel az ember csak egyet tud érteni.

Nemrég kiadott egyfajta közleményt a muzulmán Londonnal és úgy általában az egyre inkább korábbi árnyékára SEM hasonlító Európával kapcsolatban a Magyar Királyi Szent László Lovagrend.

Csupa igaz szavakat írnak le, melyekkel az ember csak egyet tud érteni.

Elmondták, hogy a kereszténység romjain épül fel az új, muzulmán London. Ahol egykoron brit uralkodók, nemes királyi családok, előkelőségek fordultak meg, rendezett közösségekben, ott mára már muszlimok, és bevándorlók tucatjainak hordája hömpölyög az egykor macskaköves utcákon.

Hátborzongató pestisként telepedett rá a kelet az Európai társadalomra-

Londonban 2001 óta 500 templom zárt már be. A legtöbbet muszlimok vásárolták fel, hogy aztán nem sokkal később mecsetté alakítsák. Sorban zárnak be, és üresednek el a keresztény templomok, miközben a mecsetek megtelnek.

A legnépszerűbb fiúnév ott már a Mohamed, a saría bíróságok szaporodnak, miközben a muzulmánok harmada nem tekinti magát a brit kultúra részének.

Egy párhuzamos társadalom fejlődik London szívében, mely szép lassan kieszi magát a gazdatestből.

Az egyik ottani muszlim hitszónok úgy jellemezte a jelenséget, hogy „London már muzulmánabb, mint sok iszlám ország együttvéve”.

Nem csak templomokat alakítanak át a helyi muzulmánok, hanem az ott élőket is. Egy felmérés szerint az utóbbi időben megduplázódott az iszlámra áttértek száma, sokan pedig gyakran már az új vallásuk felvételekor a radikális nézetekkel szimpatizálnak.

EZ várhat Európára? Igen, ha nem teszünk sürgősen valamit. Habár a britek a Brexittel állást foglaltak és kiléptek, mindig is az EU és Európa részei lesznek, ez alól nem bújhatnak ki.

Így óriási felelősségük van abban, hogy önkárosító toleranciájukkal önmagukat és a világot mérgezik egy negatív példaképet vetítve az emberek felé.

Szerinted hol lesz így 10 év múlva Európa?

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség európa politika bevándorlás


Megtekintések száma: 179743

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet